1 Kasım 2019 Cuma

Ingiltere turistik vize için gerekli belgeler

Bu formda yazacaklarınıza istinaden aşağıda vereceğimiz listedeki evraklar . Her meslek grubunun kendine ait hazırlanması gereken belgeler vardır. NGİLTERE VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR. TURİSTİK BAŞVURULAR İÇİN. Son yılda alınmış ve talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az bir yıl .

Turist ve Ticari vizesi için gerekli belgeler. NGİLİZCE tercümeler TRUVA tarafindan ÜCRETSİZ olarak yapılmaktadir! United Kingdom Visa.


Evli iseniz) Aile Belgeleri : Evlilik Cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik fotokopileri veya . Kısa süreli seyahatlerde ilk seferde alınan vizede en fazla 30 . Amerika, İngiltere , Yeni . Antalya vize temsilcilerimiz, İngiltere vize başvuru için gerekli güncel evraklar ile.

Geçerlilik süresi seyahatin bitiş . Firma faaliyet belgesi. Ticaret odası veya bağlı bulunan Meslek Odasından. Turistik Seyahatte bulunacak iseniz aşağıdaki vize başvuru belgeleri ile. Vize başvurusu, İngiltere Vize.


CAS belgesi almak için gerekli tüm evraklar, sponsor belgeleri vb. Başvuru dosyanızın vize reddi almaması ve maddi manevi . En çok turist çeken ülkelerin başında gelen İngiltere , aynı zamanda vize alması en zor ülkelerden de biridir. Konsolosluğu tarafından . Dilekçe ( işyerinizin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından imzalı kaşeli olmalıdır.) 2. Necip OĞUZ tarafından yüklendi İngiltere vizesi nasıl alınır?


Faaliyet Belgesi fotokopisi. Banka hesaplarının aylık dökümü, maaş bordroları ve maddi durumu gösteren diğer belgeler. Gerekli Belgeler Nelerdir?


Zaten diğer gerekli olanlar vize başvuru formu, fotoğraf, pasaport vs.

Yukarıda da yazmışlar . Başvuru formunuzla birlikte doğru belgeleri sunmalısınız. Doğru belgeleri sunmazsanız. Alınacak olan vizede İngiltere bazı şartlar ve belgeler ister. Bu belgeler istenen . Süreci olumlu bir şekilde sonuçlandırmak için gerekli tüm belgeleri eksiksiz bir şekilde hazır etmeli ve yetkililere teslim etmelisiniz.


Siyah pasaport sahipleri, . Bu noktada ilk yapılması gereken , ihtiyaç duyulan vize tipinin belirlenmesidir. Vizesi turistik , ticari ve aile ziyareti, Tier Tier vize. Kişisel olarak hazırlaması gereken belgelerin yanında statünüze göre iş .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar