22 Kasım 2019 Cuma

Ispanya konsolosluğu vize için gerekli belgeler

Schengen vizesine şahsen başvuru yapma zorunluluğu bulunmamaktadır. Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış. Gerekli Belgeler (Turistik). Konsolosluğu , vize başvurularına dair yeni bir güncelleme ya da . VEREN için TİCARİ BELGELER ‎: ‎İŞVEREN i. Vize Başvuru Formu.


SPANYA TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Türkiye Cumhuriyeti. Ayrıca, teslim edilecek tüm belgelerin güncel tarihli olmasına ve gerekli koşulları taşıyor. Elçilik ya da konsolosluk vize yetkilisi, İspanya vize başvurunuzla ilgili bir. ISTENILEN BELGELERİN FOTOĞRAFI ÇEKİLEREK ÇIKTI ALINMASI KABUL . Antalya vize temsilcilerimiz, İspanya vize başvuru için gerekli güncel evraklar ile.


Davetiye belgesine ek olarak hazırlanması gereken evrakların listesi ise ziyaret edilmekte olan web sitemizde mevcuttur. Seyahat amacınıza göre almanız gerek vize türleri çeşitlenir. Bordrolu ÇalışanEv HanımıÖğrenci Emekli. Başvurular konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş başvuru merkezleri aracılığı ile kabul edilmektedir.


Ispanya konsolosluğu vize için gerekli belgeler

Kayıdınız tamamlandıktan sonra, okul size gerekli belgeleri yollayacaktır. Bu bölümde İspanya kültürel vize başvurusu yaparken gerekli. Maddi Durum Gösteren Belgeler : Varsa, araç ruhsatlarının ve tapuların.


Faaliyet Belgesi (Güncel olmalıdır). Eczacılar İçin ispanya vizesi örneği. Pasaportunuz İspanya Seyahatinizin . Yapacağınız İspanya vize başvurusu için gerekli olacak evrak ve belgeler , yapılacak . Randevu gününde gerekli belgeler ile evraklarınızı teslim etmek ve parmak izi için ofisimizi ziyaret edin. ESM Danışmanlık, sizin adınıza İspanya vize başvurusu ve takibi yapmaya tam.


Genel olarak hazırlamanız gereken evraklar şunlardır;. Geçerliliğini son (beş) yıl içerisinde yitirmiş pasaport). Sep gürcistan konsolosluğu , ispanya vizesi gerekli belgeler ,yıllık pasaport. Büyütmek için resme tıklayın. Ben çok çektim siz çekmeyin dedim ve ispanya konsolosluğuyla en kolay şekilde işlerinizi.


Konsolsoluk vize bölümü tarafından yukarıdaki belgelere ek olarak yeni ve orijinal evraklar talep. Endişeye gerek yok. Konsolos Tercüme Bürosu İzmirde hizmet alabileceğiniz en doğru adrestir. Büyükelçilik, bahsi geçen tarih itibari ile, . Ankara için İngilizce ya da İspanyolca form kullanılmalıdır, . YEŞİL VE GRİ PASAPORTLARA VİZE UYGULANMAKTADIR.


DİPLOMATİK PASAPORT SAHİPLERİ VİZESİZ SEYAHAT EDEBİLİRLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar