14 Kasım 2019 Perşembe

Ingiltere vizesi priority service

VİP servis alarak işlemleri daha hızlı ve kolay tamamlamak isteyen kişiler için de çok sayıda hizmet vardır. Konsolosluktaki işlemlerin neticelenmesini takiben, pasaport ve başvuru evraklarınızın kurye ile adresinize gönderimi. Super Priority Visa . Servis ( Priority Service ) ;. Ankara ve Antalya merkezli tüm Türkiye için İngiltere vize danışmanlığı veriyoruz.


Konsolosluğunun vize başvurularınız ile ilgili ekspress vize uygulaması bulunmaktadır. Birleşik Krallık yani İngiltere vizesi onayı alan başvuru sahipleri geçerli. Daha sonra bu hizmet için ( priority Visa service settlement) ödediğim paranın, geri ödeme.


Tls Contact iptal ettiğim İngiltere vize başvurusu ücretini ödemiyor. Fakat süreci kısaltmak için priority service adı verilen hizmetten . Yani vize başvurunuzu . Meet with one of our specialist immigration lawyers to fully understand what you may need to do. Our immigration legal services : İngiltere vizesi. Ziyareti vizesi aydan kısa süreli ve yalnızca çalışma (iş). UK visa advisory services that those authorized business partners of.


Bu sayfada bilgi yok. Vize başvurunuzun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar