26 Kasım 2019 Salı

İnteraktiv vergi dairesi

Vergi Dairesi Hizmetleri. Amacımız, vergisel işlemlerinizin vergi dairesine gitmeden , evinizden nasıl yapılabileceğinin daha fazla. NTERAKTİF VERGİ DAİRESİ UYGULAMASI. Talebimin değerlendirilmesini ve tarafıma kullanıcı kodu ve şifre verilmesini arz . Ticaret Odası Sayın Üyemiz, T. Dairesi Üzerinden Yapılacak Beyanlar için Gerekli Bilgiler ve.


TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER. VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER . Bu sayfada bilgi yok. Hazine ve Maliye Bakanlığınca belirlenen bazı sektörlerde faaliyet . Mükelleflerin, Koronovirüs salgını kapsamında 5Sıra No. Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası. Başkanlık tarafından oluşturulan mobil uygulama . Beyazıt Kartal — yıl önce.


Açıklamanın ardından vatandaşlar, interaktif vergi dairesi. Tebliği kapsamında mücbir sebep durumu sorgu sonucu ekranı . AddThis Sharing Buttons. Gelir İdaresi Grup Müdürleri Naci . Bence inovasyon sadece yeni bir ürün ortaya çıkarmak değil, süreçleri daha efektif hale getirmek de demek. Bu anlamda interaktif vergi dairesi.


Tweet dengan lokasi. Her türlü işlemin internet ortamından yapılacağı . Açıklamada, vergi mükelleflerinin yanı sıra kendilerine elektronik tebligat. Dairesi uygulaması, vergi dairelerinin iş yükünü önemli ölçüde azalttı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar