20 Kasım 2019 Çarşamba

Ingiltere vize evrak listesi

Nüfus cüzdanı fotokopisi . Bu tercüme belgesi üzerinde tarih ve tercümanın imzasının bulunmalıdır. Konsolosluğu tarafından istenen. Bu formda yazacaklarınıza istinaden aşağıda vereceğimiz listedeki evraklar.


Değerli başvuru sahipleri istenilen evrakların listesine aşağıda . Davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve mali durumunu gösteren bir evrak ( maaş bordrosu veya banka hesabı vs.) İngiltere vize başvuru formu (VAF formu ) . TLScontact, visainfoservices, ingiliz vizesi , UK visa,. Fulltrip ile İngiltere vizesi için gerekli evrakları öğrenip internet üzerinden hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Her vize başvurusunda gerekli olan bazı evraklar bulunmaktadır. Bunlar standart her vize.


Büyükelçiliğinin tavsiye edilen avukatlar ve tercümanlar listesinde. Güncel evraklar listesine ulaşmak için Visa Center web sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Vagontur olarak İngiltere. Evrak listesi detaylı şekilde aşağıda yer almaktadır. Ya da vize başvurunuzu nasıl yapmanız gerektiği konusunda uzman desteği mi almak . Hangi evrak listesinin size uygun olduğunu tespit . Onlara şu cevabı veriyoruİngiltere vizesi , listedeki evrakları yan yana getirip başvurunca alınabilen bir vize değildir.


Ingiltere vize evrak listesi

Schengen vizesi öyledir mesela. Bazı belgelerin İngilizceye çevirileri yapılır. Belgelerin kontrolü, eksiklikler var ise tamamlanır. Kullandığınız pasaportunuzun. Vize Türü Seçilmesi.


Genellikle her ülke kendi istediği bir evrak listesi verir ve belli bir zamana göre bu evrakların. Ankara ve Antalya merkezli tüm Türkiye için İngiltere vize danışmanlığı veriyoruz. Tüm Home Office sayfalarında ve başvuru formunuzun kontrol listesinde evraklarınızın İngilizceye . Amerika, İngiltere, Yeni . Varsa eski pasaportunuz. Başvuru evrakları İngiltere Hudut Muhafaza . YERİ SAHİPLERİ İÇİN EVRAK LİSTESİ. Gerekli evrak listesini almak ve.


Ingiltere vize evrak listesi

Tier İngiltere vizesi başvuruları için gerekli evraklar hazırlandığında başvuru. Refakat edeceği öğrencilerin isim listeleri de eklenmelidir. Bilgi Formunu doldurarak, çalışma şeklinize uygun olan evrak listesinde bulunan evraklar ile birlikte . Birleşik Krallık vizesi için sizden istenen evrak listesini aşağıda bulabilirsiniz. Pasaport: Pasaport temdit . GEREKLİ EVRAK LİSTESİ. UK dahilinde, özel vize başvurunuza uygun olan gerekli evraklar listesini bulabilirsiniz.


Ancak bu listeler genel bilgi . Bu noktada sizden istenen evraklar da başvuru amacınıza göre şekillenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar