25 Kasım 2019 Pazartesi

Ingiltere vizesi için banka hesabı

Banka hesabı size ya da İngiltere . Bu belgeleme işlemini banka hesap bilgilerinizi ibraz ederek yapabilirsiniz. Turistik İngiltere vize başvurusu yapabilmeniz için başvuru evraklarınızla birlikte mutlaka banka hesap. Diğer kazançlarınız, örneğin: Aileden gelen düzenli bir para varsa banka hesap dökümü ve bankanın imza sirküleri, devletten gelen bir maaş (yetim maaşı gibi) . NGİLTERE VİZESİ ALMAK İÇİN KAÇ LİRA GÖSTERMEK LAZIM? Schengen, İngiltere ve Kanada vizesi özelindeki bu yazıya göz atın! Eğer sponsorunuz varsa ve o kişinin bankada iyi bir hesabı varsa, bunları kafanıza.


Ingiltere vizesi için banka hesabı

Vukuatlı nüfus kayıt örneği: Nüfus . Hesap yazısı alındıgında şubenin imza . Topladığınız evraklar Türkçe olarak da kabul edilir. Ancak banka hesabında bulunan bakiye miktarı kişiye ve seyahat . Bir de 2-aylık banka hesap dökümünüzü isteyebilirsiniz. Ailenize veya size ait olan tüm banka hesap cüzdanları aslı. VAF formu)yolcu tarafından siyah tükenmez kalemle . Emekli olarak vize başvurusu yapacak olan kişinin emekli maaşının yattığı hesap cüzdanı ya da imzalı ve kaşeli banka hesap dökümü hazırlanmalı. Söz konusu banka hesabının fon ya da vadeli hesap olması uygun değildir.


Mümkünse vadesiz bir hesap olmalıdır. Vadeli hesaplar ise destekleyici unsur olarak sunulabilir. Tier Genel Öğrenci vizesi diğer vize. Fakat vadeli hesapta varsa bulunan . Son aylık emekli maaş banka hesap dökümleri vize başvurusu dosyasında olmalıdır.


Ingiltere vizesi için banka hesabı

TL-, aktif bir banka hesabı ve son aylık hesap dökümleri) . NGİLİZCE muvafakatname istenmektedir. Ebeveynlere ait iş evrakları. Detaylı bilgilendirme. Son aylık aktif banka hareketlerinin, banka hesap cüzdanı ve hesap dökümü. Schengen vizesi , bizim Avrupa ülkelerine yaptığımız seyahatlerde stres ve masraf.


Daha önceden alınmış Schengen ya da Amerika, Japonya, Kanada, İngiltere vizesi ,. Sizin yapmanız gereken, düzenli bir giriş çıkış hacmi olan bir hesap . Artı yurtdışı eğitim ingiltere vizesi ve schengen vize başvurularında. TL bakiyeli son ayı . Vizesi Nasıl Alınır? Firma Sahipleri için Gerekli . Maaşını elden alanlar için şirket müdürü . Bordrolu Çalışan İseniz. Turist vizesi (Arkadaşları veya akrabaları ziyaret etme).


Mevcut banka hesap özeti (tercihen son aya ait).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar