20 Kasım 2019 Çarşamba

Ingiltere vize için fotoğraf özellikleri

Visa 35xmm (x cm) saniye içinde. Hafif bir duvara bir akıllı telefon veya kamera ile resim çekin, . Görmekte olduğunuz bu fotoğraf İngiltere vize uyum koşullarına göre örneklendirilmiştir. Konsolosluğu fotoğraf ölçüleri , 3. NGİLTERE VİZESİ FOTOĞRAF ÖZELLİKLERİ.

Her vize başvurusu için fotoğraf aşağıda da belirtileceği üzere temel olarak . Başvuru sahibi biyometri işlemi için parmak izi ve fotoğraf işlemlerinin yapılacağı merkeze bizzat gitmelidir. Vesikalık resim ile ilgili talep edilen ve dikkat edilmesi gereken özellikler aşağıda belirtilmektedir. Başvuru merkezine gittiğinizde hemen orada fotoğrafınızı çekiyorlar. Vizesi kaç günde çıkar? Büyük ihtimalle götüreceğinizi fotoğrafları.


Mümkünse gözlük, özellikle koyu çerçeveli gözlükler takmayın.

Ancak yüzün ana özellikleri fotoğrafta görülmelidir. Lütfen fotoğraf Özellikleri için tıklayınız. Pasaportunuzun resimli bölümünde bulunan fotoğrafların yıpranmamış veya . Schengen vizesi fotoğraf ölçüleri , özellikleri , aksesuarlar, arka fon, baş örtüsü, gözlük, takı özellikleri , yüz ifadesi, gölge, kontrast. Biyometrik fotoğraf çektirirken ceket, kravat vb. Fulltrip ile İngiltere vizesi için gerekli evrakları öğrenip internet üzerinden hemen.


DV programına katılımda kullanılan fotoğraflar , Amerikan vizesi fotoğraflarıyla aynı standartları taşımalıdır. Hint Okyanusu Alanı . Her Schengen ülkesi isteyen tarafa vize düzenleme konusunda aşağı. Geçmişte özellikle Tier vizesinin kötü amaçlı kullanımına karşın İngiltere tarafından sıkı kurallar getirildi.


Biometrik fotoğraf çekimi hizmetleri için iDATA ofislerinden destek alabilirsiniz. Ret kararlarını gizlemek vize başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Birleşik Krallık vizeleri pasaport sahinin . Fotoğfaf Özellikleri. Bu nedenle özellikle İngiltere vizesine başvururken profesyonel bir vize .

Minimum son aya ait hesap hareketleri- Özellikle bu amaç için bankanızdan antetli . Bu hizmetin mevcut olmadığı merkezlere götüreceğiniz fotoğraflarda aşağıdaki özellikler. BAE vizesine online başvuru ve ödeme yapın. BAE için önceden düzenlenmiş vize gereken ülkelerin vatandaşları, emirates. Bunun yanında, okulun gönderdiği ilave belgeler varsa, bu belgelerde dosyanıza konulacaktır.


Standartlara uygun vize fotografı çekimi yapan stüdyolardan bazıları. Amerika vizesi özellikle öğrenciler tarafından talep gören bir vize çeşididir. Pasaport içinde en az iki sayfanın boş olması aranan özellikler.


Pasaport üzerinde yer alan fotoğrafın çok eski fotoğraf olmamasına dikkat edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar