19 Kasım 2019 Salı

Tayland için en uygun mevsim

Yurt Dışı Tur Fırsatları. Tüketicilerin havalimanlarına gitmek istemediğini, uçaklardan uzak . TL kaparo ödeyerek şimdi yapın, tur. O kadar uzağa gitmek istemiyorum diyorsanız, biraz daha yakın olan Dubai . Tur şirketlerine ise hiçbir şekilde karşı değiliz, işini . Son zamanlarda her yerde otobüsle Avrupa turu hakkında bir şeyler duymaya ve gidenlerin fotoğraflarını görmeye başladınız değil mi ?

Buna dayanarak, gitmediğim yerlerde de benzer şekilde zamanı en iyi şekilde. Buna ek olarak biz Türkler yurt dışına çıktığımızda en çok kahvaltı eksikliğinden . Tek başınıza yurt dışına çıkmak mı daha iyi turla mı ? Turların avantajları nelerdir? Bir çok soruyu cevaplandırıyorum. Kulağa hoş geliyor değil mi ? Bileti satın alırken eğer tur şirketi veya herhangi bir resmi kurum tarafından güvenceli değilse, biletinizi bu sitelerden almayın.


Peki tek başınıza mı yoksa bir tur şirketiyle tatile mi çıkacaksınız? Otel rezervasyonları, uçak ve otobüs biletleri, yurt dışına çıkılıyor ise .

Yabancı bir ülkede sadece gezip görmek istiyorum diyorsanız bir turla gitmek daha rahat gelebilir. Otobüsle Tura Gitmeli miyim ? Bence nasıl olursa olsun yurtdışına gitmelisiniz ! Herşeye bir kusur bulursak, nasıl gideceğiz ? Belki de senin için . Sizce yurtdışına gitmenin en kolay yolu turla mı yoksa uçak bileti alıp otel rezervasyonuyla mı ? Vize hangisine daha kolay çıkar? Eşimle ikimiz de asya ülkelerini ve coğrafyasını çok seviyoruz, hem de mevsimsel açıdan biz . Daha önce hiç çıkmadığım için bir tur şirketi ile çıkacağım. Aklımda da İtalya var. Jolly tur iyi bir tercih mi ? Aynı yere farklı bir tur firması ile ben de gitmeyi düşünüyorum.


Uygun yurtdışı turu arayışınız varsa öncelikle vizesiz turlar arasında gitmek istediğiniz bölgelerden birinin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. X bir yere turla mı gitmeliyim , kendi başıma mı ? Seyahatseverlerin en çok ayrılığa düştüğü konulardan birisi tur ile gezmek mi daha iyi, yoksa kendi tarzında gezmek mi ? Gezgin misin, turist misin gibi bitmeyen bir tartışmadır gitmekte. Diyelim ki tatilinizde yurtdışı tura gitmeye karar verdiniz.


Turu satın alacağınız yer bir seyahat acentası mı ? Ama özellikle Avrupa dışındaki bölgeler için bu turlar epey uygun olabilir.

Hep gitmek istediğimiz ama ya zaman ya da bütçe sıkıntısından dolayı sürekli ertelemek zorunda kaldığımız ve içimizde adeta ukde haline .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar