29 Kasım 2019 Cuma

Inşaat staj dosyası örnekleri

Staj Defteri – Abdülmecit KONYAR. Yazımın sonunda size örnek olması açısından bir kaç defter paylaşacağım. Defteri hazırlarken iş akışına dikkat edin, yapılan en büyük hatalardan . Bunlardan kendinize uygun olan örnek staj dosyalarını indirerek kendi staj dosyanızı bu doğrultuda hazırlayabilirsiniz.


Mühendisliği staj . Aşağıda ki linkten örnek staj defterini indirebilirsiniz.

Maddesi uyarınca staj çalışma esaslarının öngördüğü yöntem ve ilkeler doğrultusunda ekteki staj dosyası hazırlanmıştır. Nitelikli İnşaat mühendisi. Hesap ve çizim işlerinde alet ve makinaların kullanılması. Planimetre, Teodolit, . Stajın bitiminde tüm sayfalar ve belgeler tek bir dosya halinde . Bayındırlık Ve İskan Bakanlığında yapılan staj , inşaat işinin tanıtılması, inşaat panosu, işin safhaları,yapılan ve yapılacak . Yukarıdaki tabloda biz örnek olarak başlama ve bitiş tarihlerini belirttik.


TEMMUZ AYINDA GEÇERLİDİR, kuponların süresi geçmişse ve indirim . Yaz stajı yapacak öğrencilerimiz için gerekli bilgi ve dokümanlar bu sayfada bulunmaktadır.

Burada staj işlemleri . Eklenecek tablo ya da bilgisayar çıktıları varsa bunlar ek dosya ile verilmelidir. Gün gün fotoğraflarla desteklenmiş defterdir. Bu çubukların üzerinde terasmanın üzerine gelecek tabakaların sınırlarını belirle- yen çizgiler vardır.


STAJ DEFTERİ HATIRASI. Yapılan çalışmaların ve incelenen işlerin mevcut bilgilerinizle. Vinç yardımıyla inşaat sahasına tuğla,kalıp ve donatı demirleri indirildi.


Diğer tarafta tuğla örülecek. Genel ve İnşaat bölümüne özel staj yönetmeliği maddelerine aykırı hareket edilmesinden. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ. MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ.


Tüm staj ilanlarını, staj firmalarını ve staj defteri örneklerini bir arada bulabileceğiniz bir staj rehberidir. Not2:Sayfada verilen belgelerin hepsini okuyunuz,bilgisayar ortamında doldurunuz. Not3:Hali hazırda sigortalı öğrenciler dışında sigorta feragat belgesinin . Madde 9- Staja başlayacak öğrenci, her bir staj için bir staj dosyası hazırlamak. Dijital Dosya Örneği.


Fakültesi staj defterini incelemek için tıklayınız. Eksik Gün Tamamlama Talebi Dilekçe Örneği. LETMELERDE MESLEKİ EGİTİM SÖZLEŞMESİ.

Makine-programi- staj -evraklari. Adres: Gümüşhanevi Kampüsü Bağlarbaşı Mah. Bu merkez örgütünde inşaat firmaları teklif hazırlama, ihalelere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar