28 Kasım 2019 Perşembe

İsviçre vize başvuru formu

SVİÇRE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formu (acentemizden temin edilebilir). Pasaport, varsa eski pasaportlar ve adet resim 2- Kimlik Fotokopisi 3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli.


Ancak getireceğiniz evrakların İsviçre vize formunuzun doğru ve tam. Detaylı Bilgi İçin . Dilekçe (Antetli veya kaşeli kağıda). Otel, Uçak, Sigorta (Acenta). Vize merkezleri gerekli evrakların kabul edildiği kabul noktalarıdır ve evraklar vize randevusunda teslim alınır.


Eğer konsolosluk parmak izi . Fulltrip ile İsviçre vizesi için gerekli evrakları öğrenip internet üzerinden hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Konsolosluğu ve isviçre vizesi hakkında güncel detaylı bilgiler. Ticari Vize - İşveren. Oturum İzni için gerekli evraklar nelerdir?


Vize danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için çoğu zaman ofisimize gelmenize bile gerek kalmamaktadır. Vize yetkilileri başvurunuzu değerlendirirken bu evraklara bakarak . Yeni ve eski pasaportlarınız. Schengen vize başvurusu için gerekli tüm evrakları eksiksiz . Yapacağınız İsviçre vize başvurusu için gerekli olacak evrak ve belgeler , yapılacak vize başvurusunun türüne göre değişiklik göstermektedir. Ek olarak çalışan, şirket sahibi, çiftçi, emekli, avukat, doktor ve . Görev Bölgesi: Aydın, Balıkesir, . Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan . Marina Vize İsviçre konsolosluğu yetkili acentasıdır. Almanya vizesi için gerekli belgeler.


Gerekli Olan Belgeler Aşağıdaki Gibidir. Pasaport: Seyahati için İsviçre vizesi başvurusu yapmak isteyenlerin pasaportunu vermesi . Bu belgelere ilave olarak, farklı amaçlı vizeler için istenen belgeler : İsviçre vizesi. Evrakların eksiksiz . Vize başvurusu için gerekli evraklar dönemsel olarak farklılıklar gösterebilir. Türkiye Cumhuriyeti . Kira gelirleri ile geçinenler için vize alımında gerekli evraklar. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?


İsviçre vize başvuru formu

Başvuru sırasında gerekli belgeler. Varsa eski pasaportlarınız. Turizm Vizesi için sizi davet eden bir kişi ya da bir kurum olmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar