14 Kasım 2019 Perşembe

İngiltere öğrenci vizesi için gerekli evraklar

Bu evraklarn hazırlanarak en kısa . STENİLEN BELGELER ‎: ‎AÇIKLAMALAR Şirketin imza sirküleri fotokopisi ‎: ‎İngilizce’ye ç. SGK (4A) hizmet dökümü ‎: ‎E-devletten alınabiliyor Sigortalı işe giriş bildirgesi ‎: ‎İngilizce’ye çevirisi. NGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. Nedir: Eğitim hayatını yurt dışında sürdürmek isteyen öğrencilerin başvurması ve alması gereken vize türü .

Vize Çeşitleri Nelerdir? Okuldan İngilizce olarak . Ziyaretçi öğrenci vizesi için hazırlanması gereken belgeler : (Kısa süreli İngiltere vizesi). CV ve İyiniyet mektubu örneklerinizi lütfen danışmanınızdan alınız.


Kısa dönemli öğrenci vizesi başvurusu için gerekli belgeler : 1. VAF1D Başvuru Formu . Eğer öğrenci yaşından küçük ise gerekli belgeler hakkında . Tüm evraklar yeminli tercüman tarafından İngilizce olmalıdır.

VERENLER (TURİSTİK). Kendi geliri yoksa evin geçimini sağlayan kişiden noter onaylı bir taahhütname, mali evraklar. Kısa ve Uzun Dönem olarak kategoride başvuru yapabilirsiniz. Aile tarafından Konsolosluğa hitaben yazılmış vize talep dilekçesi. En az bir yıl geçerliliği olan pasaport 3. Tier vizesi türü olan başvurmanız gereken vize türü Tier vizesi . Uzman kadromuzun danışmanlığında . Evrakları kusursuz ve doğru hazırlamak İngiltere vizesi nasıl alınır.


Bu yazımızda vize için gereken evrakları. Student Visitor Visa) ve uzun süreli vize. Tier öğrenci vizesi için sunulması gereken zorunlu evraklardır. Son yılda alınmış ve talep edilen vize süresinin bitiminden itibaren en az bir yıl . Sağladığınız evraklar ve kişisel özelliklerinize bağlı olarak vize işlemi hafta ile ay . Akademisyen ya da öğrenci olmak koşulu ile bu vizeye başvurulmaktadır. Hesap cüzdan fotokopisi eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.


Durumunuza bağlı olarak, İngiltere öğrenci vizesi için . Alınacak olan vizede İngiltere bazı şartlar ve belgeler ister.

Bu belgeler istenen . Turist vizesi için gerekli evraklar : Başvuru Formu. Niyet mektubu da denir. Galler ve Kuzey İrlanda ülkelerini kapsayan Birleşik Krallık. Aşağıda örneği var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar