15 Kasım 2019 Cuma

Setur ingiltere vizesi

Diyarbakır, Adana, Malatya , Çorlu, Kocaeli ve Sakarya da bulunan iDATA Mobil ofisleri. Alman mercilerle yapılan sözleşmelere dair diğer uygun belgeler , örneğin,. Vize işlemleri konusunda en son bilgileri almak ve gereken belgeleri.


Bu evrak ve belgeler. Elçilik vize bölümü ilaveten. Banka hesabı konsolosluğun en çok önem verdiği belgedir. Vize sponsoru, basitçe gelir belgesi olmayan kişilerin yurt dışı seyahati boyunca.


BaÅŸvurunuz için gerekli belgeler - iDATA. Gerekli tüm evraklarınızı hazırladıktan sonra iDATA ofislerinden başvuru . DATA Ofislerinden Yapılacak Ulusal Başvurulara Ait Önemli Bilgiler;. Uyarı: QR Barkodu olmaya evraklar başvuru sırasında kabul edilmeyecektir. Farklı Shengen ülkelerine seyahat etmeyi planlıyorsanız, vize almak için en uzun konaklama yapacağınız ülkenin temsilciliğine başvurmalısınız. Randevu alma, iptal etme, başvuru takip, VIP, parmak izi ve ücretlendirme hakkında bilgi alın.


Schengen vize işlemlerinde gerekli olan başvuru evrakları . Burada durumunuza göre uygun olan yasal çerceve belirlenir ve size başvurunuz için gerekli evraklar. DATA üzerinden vize başvuru - Randevu. DATA , ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN YETKİLENDİRİLMİŞ TEK RESMİ. Vizesi için Gerekli Evraklar.


Pasaport, diğer istenen belgeler tamamlanmalıdır. Ulusal için çalışma, erasmus gibi değişmektedir. Almanya vize başvurusu yapmak için ihtiyacınız olan belgelerin tüm listesini sizler için sıraladık. Turistik, ticari, davetiyeli ziyaretçi vizesi ve fazlası.


Data vize başvurusu . Vize başvurusunda iDATA tarafından alınan bilgi ve belgelerin. Ankara için eksiksiz ve doğru evraklarla hazırlanmış dosyalarla İdata. Tüm belgeleri tam ve güncel bilgiler ile hazırlamanızın. Biometrik fotoğraf çekimi hizmetleri için iDATA ofislerinden destek alabilirsiniz.


AMAÇLI SCHENGEN VİZESİ BAŞVURULARI İÇİN GEREKLİ BELGELER. Lütfen Konsoloslukla iletişime geçmeden önce burayı tıklayarak açılan belgeyi inceleyiniz. DATA Almanya vizesi gerekli evraklar arasında önemli olan bir diğer belge ise kişinin son aya ait maaş bordrosu ve malvarlığıdır. Maaş bordrosu, eğer ki kişi . Bu belge , vize başvuru merkezi ya da tur şirketince temin edilebilmektedir. Gerekli evraklar müşteri temsilcinize ulaştıktan sonra yine temsilciniz tarafından kontrol edilir ve siz değerli yolcularımızın onayıyla sizin de müsait olduğunuz bir . BAŞVURU SIRASINDA AYRICA AŞAĞIDAKİ BELGELER DE İBRAZ EDİLMELİDİR.


Vize Başvuru formunu belirtildiği şekilde doldurun ve gerekli belgeleri eksiksiz. Randevu gününde gerekli belgeler ile evraklarınızı teslim etmek ve parmak izi . Almanya Turistik Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar Listesi: Firmamız tarafından, gerekli olan tüm evraklarınız düzenlenmekte, başvuru formlarınız doldurulmakta .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar