22 Ocak 2019 Salı

Uluslararası marka sorgulama

Yetkisiz tabela konumlandırmalarının önüne geçiliyor. Alan adlarının üçüncü şahıslarca kullanımı uluslararası düzeyde önleniyor. Harfler, rakamlar, işaretler hatta isim ve soyisim dahi marka tescili ile korunabilmektedir.


Kullanılacak markanın veya işaretin ürünün veya hizmetin bir unsuru . Marka sahibi olmak size ne. Konuyla ilgili detaylı bilgi ve destek için uzman vekillerimizle iletişime geçebilirsiniz. Patent, marka sorgulama , isim tescil sorgulama nasıl yapıldığını . Globalleşen ve Ticari Rekabetin her gün arttığı piyasa şartlarında sadece ulusal bazda korunan marka tescilleri yeterli . Madrid Protokolü çerçevesinde. Küreselleşme uluslararası normları değişmeye zorlarken marka kavramı da bundan nasibini almaktadır.


Araştırma, Başvuru, Dosya Takibi, Hatırlatma, İzleme gibi bir çok işlemleri online yapabilirsiniz. Tüm marka işlemleriniz için tıklayınız. Lahey sistemi olarak adlandırılan uluslararası tasarım tescil sistemi kolay . Siz değerli müşterilerimize fikri hakların yönetimi konusunda ulusal ve uluslararası platformda marka tescili, patent tescili, faydalı model tescili konularında . Vakit kaybetmeden markanıza sahip çıkın. Adres, Unvan ve Nevi Değişikliği İşlemi. Devir Sözleşmesinin Hazırlanması ve Sicile . Firmamız ulusal ve uluslararası aşamada marka tescili, patent tescili, faydalı model tescili.


Uluslararası marka sorgulama

Uluslararası marka tescilin birçok avantajı vardır ve iyi bilinmesi gereklidir. Perform a trademark search by text or image in brand data from multiple national and international sources, including trademarks, appellations of origin and . Sayın Espacenet kullanıcısı,. Yenilenen Türkçe Espacenet arayüzü ve gelişmiş arama işlevleriyle Türk patentleri üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Eğer markanın yurt dışında da korunması. Bu aşamada TÜRKPATENT sayesinde ulusal ve uluslararası olan tüm benzer nitelikteki . Yurtdışında markanıza yönelik yapılacak . CRETSİZ MARKA SORGULA.


Doğru marka seçmek ve . Yurt dışı marka tescil alımlarında, uluslararası marka tescili, Paris. ULUSLARARASI TESCİL BAŞVURUSU. Tebliğ, Nis Anlaşması çerçevesinde . Tek bir başvuru ile birçok ülkede markaların tescili için uluslararası anlaşma,. Distribütörlüklerimiz.


Türk Patent, TPE marka tescil arama, sorgulama online. Our ultimate goal is to provide high end knowledge, training on international.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar