23 Ocak 2019 Çarşamba

Imei kayıt altına alma

Bu hizmet ile, yurt dışından getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz. Merhaba arladaşlar Hobi. Nüfus cüzdanı ile imei kaydı nasıl yapılır. Hobi Electro tarafından yüklendi Yeni düzenleme sonrası telefon kaydı nasıl yapılır?


Sözkonusu cihazlar, ek sürenin de bitmesini ardından kayıt altına. Kayıt işlemini nerede yaptırabilirim? Kaydı haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


Hâlâ yurtdışından akıllı telefon almak hesaplı mı” sorusunu getiriyor. Siz de gerçeğin sesini yükseltmek adına sorumluluk almak. Altın fiyatlarında son dakika verileri: Gram altındaki rekor sonrası çeyrek altın ne . Elektronik kimlik bilgisini sahip cihazların kayıt altına alınması sağlayacak . IMEI KAYDI NASIL YAPILIR?


Posta veya kargo ile yurtdışından telefon almak veya internet siteleriyle. Yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarının kayıt altına. Yabancılar ve Yurtdışında Yaşayanlar İçin Kısa Süreli Telefon. Eski imei kayıtlı telefonu sildirip, yeni aldığım yurtdışından. Bir sonraki adımda, yurt dışında telefonu satın alma işlemini yaparak ülkeye.


Imei kayıt ücreti bilgisini aldıktan sonra ödemeye geçebilirsiniz. Arkadaşlar cihazımın imei kayıt işlemini e-devlet üzerinden tamamlamış. Bu tip durumlarda giriş çıkış belgesi almak için aşağıdaki birimlere başvurabilirsiniz. Yeni bir telefon almak istediniz ve bu telefonu yurt dışından almaya karar verdiniz. Yani aygıtın üzerinde sahibinin konuşmasını alıp iletecek ses alma devresi( mikrofon), karşıdan gelen ses sinyalini sahibinin işitmesini sağlayan . Eğer böyle bir satın alma işlemi gerçekleştirirseniz, cep telefonunuza . Yurt dışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarının kayıt altına.


Telefon imei kaydı için gerekli belgeler nelerdir? Yolcu beraberinde getirilen . Hatırlatmak gerekirse yurt dışı alışverişlerinde euronun altına fiyat . Kişinin yurda giriş yaptığı tarihten itibaren en geç ay içerisinde cep telefonunun kayıt altına. Başvuru süresi içinde kayıt altına alınan,. Yakın zamanda yapılan düzenlemelerle birlikte yurt dışından getirilen cep telefonlarının pasaport ile kayıt altına alınması epey zorlaştırıldı. BTK ( Bilişim Teknolojileri Kurumu) tarafından sağlanır.


Bilgi Teknolojileri Kurumunun 8. GÜN SONUNDA KAYIT YAPILMAZSA CİHAZ KAPANIR. Başta cep telefonları olmak üzere, yurt dışından getirdiğimiz yahut getirttiğimiz cihazları kayıt altına alma süremiz uzatıldı. Tam aksine, her operatör kendi sistemi içinde en sağlıklı kayıt altına alma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar