21 Ocak 2019 Pazartesi

Avusturya vize randevu ankara

Avusturya Başkonsolosluğu tarafından yürütülecektir. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Vize sonuçlanma süresi . Schengen ve Ulusal (gün üzeri) online randevunuzu alın.


Illeri bir tarih için şimdiden randevu alabilir miyim? Pasaport iade saatleri: 14:- 15:(Pazartesi-Cuma). Başvuru: Sadece internet üzerinden randevu ile alınabilmektedir.


Ayrıca şoför vizesi hakkında randevu alma işlemlerinizde de sizlere destek olunmaktadır. Ankara Avustralya Büyükelçiliği İletişim Bilgileri. Altta görselini görebilirsiniz. COVIDPANDEMİ nedeniyle . Online vize başvurusu yapmak ve gerekli IMMI hesabınızı açmak için lütfen buraya. Ankara , İstanbul-Beyoğlu, İstanbul-Altunizade, Bursa, Gaziantep, . Amerika ise Corona virüsü (Çin Virüsü) sebebi ile ilk olarak randevu tarihlerini ertelemiş.


Avusturya vize randevu ankara

Müşteri temsilcimiz ile iletişime geçmenizden sonra ilgili konsolosluk biriminden adınıza randevu alarak seyahat türüne göre belirlenen evraklarınız ile vize. GEREKLİ EVRAKLARI HAZIRLAYARAK RANDEVU ALMADAN iDATA . AB üyesi ülkelerden. Ekspres vize uygulaması ile daha kısa bir sürede vize randevusu almaktadırlar. Konsolosluğuna, Ankara İtalya Büyükelçiliğine veya İtalya İzmir. Avustralya Ankara Büyükelçiliği adres, telefon, iletişim bilgileri, mesai saatleri, resmi tatil günleri, vize randevu ve işlemleri hakkında bilgiler.


Almanya vize randevusu alınması zorunludur. Bu kişilerin mülakatları yalnızca Çarşamba günleri ve randevu ile yapılmakta olup, vize. Macaristan Ankara Büyükelçiliği başvurulması gereken kurumdur.


Avusturya vize randevu ankara

Hizmetimiz hakkında daha fazla bilgi almak için Ankara ve İzmir ofislerimizdeki uzman danışmanlarımızla iletişime geçebilir, dilerseniz randevu alarak yüz yüze. Oturum izni başvuruları için;. Danimarka vize randevusu Danimarka Büyükelçiliği Ankara tarafından akredite edilen vize başvuru merkezlerinde gerçekleştirilmektedir. ABD İstanbul Başkonsolosluğu ilk aşamada Salı gününe 5vize randevusu verdi.


HAVA İŞ ANKARA ŞUBESİ KAZAN KALDIRDI. C vize ) uluslararası ulaşım araçlarını kullanan yabancı. Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği (İstanbul Başkonsolosluğu) kanun ve . Başvuru sahibi randevu tarihi ve saatine göre konsolosluk.


Verilen randevu ve gün saatinde kişi konsoloslukta tüm evrakları tam bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar