17 Ocak 2019 Perşembe

Ayakkabı boyası renk değiştirme

Bütün renkler mevcutmu boya olarak spor ayakkabılarda kolay gelsin emeğinize sağlık. Merhaba kolay gelsin benim gri renkli çanta mı burda bi deri boyası satan dükkandan boya alarak boyadım. Nubuk pembe rengi mor renge çevirdim oğl. Sprey boyalar süet deri ayakkabı modellerini boyarken çok daha elverişlidir.


Yaptığınız bu uygulama uzun süreli kalıcılık.

Rengi değişecek deri ürünleri önce boya sökücü ile silinip daha sonra . Boyanın tüm yüzeye . Yeni çıkan boya çeşitleriyle eskimiş olan ayakkabılarınızı yeniye çevirmeniz de mümkün. Son zamanlarda bayanlar boyama konusunda inanılmaz ürünler üretir. Ayakkabı iyice temizlendikten sonra sünger ile . Siyah renge boyamak istiyorum.


Direkt normal siyah boya uygulasam yeterli olur mı?

Yoksa başka işlemler de mi gerek? Online mağaza elbisenin boyası renk değiştirme. Satın alacağınız herhangi bir ayakkabı boyasıyla yapacağınız renk değiştirme işlemi büyük ihtimâlle sizi tatmin etmeyecektir. Rengini beğenmedikleri ayakkabılarda renk değiştirme işlemi yapıyoruz. Normal bir şekilde boyama işlemini siz yapın.


Mesela beyaz renk bir converse . Bu yöntemlerden ilki pistole yardımı ile ikinci yöntem ise sünger kullanarak elle yapılan. NURİ LEF LEF BOYA SETİ AYAKKABI BOYA SETİ CİLA SÜNGER FIRÇA SİYAH. RENK DEĞİŞİMİ İŞLEMİ.


Kapatıcı özellikli madde) ve pigmentlerle deriyi besler, renkleri canlı tutar. Woly ürünleriyle ulaşılabiliyor. Diğer ayakkabı renkleri için ise şeffaf bakım ve parlaklık veren ayakkabı . Ucuz angelus süet ayakkabı boyası - düşük fiyata ve ücretsiz teslimat ile ürün. YALDIZ SEDEF VE SİM TOZ BOYALARI.


Ciltli derilerde kendi renginde boyama ve renk değiştirme özelliğine sahiptir.

Taban ve ciltli derilerde gölge ( Efekt ) . Uygulama sonrasında parlaklık için fırçalama gerektirmez. Süet, deri, sneaker ve spor ayakkabılar için temizleyici, koruyucu ve parlatıcı gibi tüm ayakkabı. Bez tamponla yedirilerek sürülür. Kurumadan sonra renk değiştirici boya pistole veya tamponla uygulanır. Renk , Resim, Ürün kodu.


Mont, ayakkabı ve mobilya da dahil olmak üzere birçok şey yumuşak,. Daha sonra dairesel hareketlerle boyayı kumaşa sürün böylece renk. Canlı renk pigmentleri içeren kapatıcı deri.


Ben de bunun rengini değiştirmek istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar