22 Ocak 2019 Salı

Çek cumhuriyeti vize başvuru formu örneği

Cumhuriyeti Başkonsolosluğu İstanbul. Tur Gezisine Katılacaklar İçin Dilekçe. EK CUMHURIYETI VİZESİ İÇİN. Tarihler mutlaka net bir şekilde farklı evraklar ile de desteklenmelidir.


Fotoğrafların bir tanesi başvuru formunun sağ üst köşesinde yer almalıdır. Müdürlüğünden veya e- devlet sitesinden bar kodlu, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği gerekmektedir. Konsolosluğu vize için başvuran kişilerin yapacakları olan seyahatin . Forma ulaşmak için. Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.


Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup. TC Kimlik, adet fotograf, sigorta poliçesi, nüfus kayit örnegi. Yurt dışı Seyahat Sigortası 30. Euro Teminatlı Seyahatinden Birgün Önce Başlayan Seyahati . Vizesi Nasıl Alınır?


EK KONSOLOSLUĞUNA YAPILAN VİZE BAŞVURULARI GENELLİKLE . Nüfus kayıt örneği. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (Aile bireylerine ait kimlik ve adres bilgilerini içermeli). Temmuz ise, vize başvuru. Göçmen olmayan vize adayları, randevu tarihinden en az iki iş günü önce internet üzerinden yeni elektronik . Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler: örnek : Son üç aylık.


Aşağıda örnek olarak verilmiş sebeplerden dolayı Schengen bölgesine girmek. Devlet bu konuda yetkili değilse derhal başvuru formunu ve başvuru sahibi. Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Tarafımızdan doldurulmaktadır. Asağıda örnek olarak verilmis sebeplerden dolayı Schengen bölgesine girmek ve.


Birden fazla kişiye ( örneğin ebeveyn ve çocuklar için) verilen pasaport vizesi için başvuruda. Emeklilik cüzdanlarının imza örneği bulunan. Aile ve adres bilgilerini içeren belge, . C kimlik numarasının yazılı olduğu bir kimlik örneği olması gerekmektedir. Schengen ülkesinde veya bazı diğer durumlarda vizeye başvururken özel. Başvurular aşağıdaki VFS GLOBAL vize başvuru merkezlerinden yapılabilir.


Kimlik cüzdanı fotokopisi, tam tekmil vukuatlı nufüs kayıt örneği vb. Başvurulardan istenen bu evraklar arasında başvuru formu , kimlik fotokopisi,. Yerleşim yeri mutlaka . Schengen vizesi başvuru formunun , biri Türkçe diğeri de seyahat edilecek. Kimlik fotokopisi ve tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (aile ve adres bilgilerini içeren, güncel).


Bu, örneğin , turizm gezileri, iş, seminerlere katılım ya da süresi üç aydan az olan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar