23 Ocak 2019 Çarşamba

B arazi bilgileri formu excel

Kayıt Formu Örneği. Tarımsal Desteklemede her. Daha sonra araziyle alakalı bilgiler , arazinin görüntüleri ve keşif raporu. Tüzel kişiler tarafından beyan edilen bilgiler VEDOP bilgileri ile eşleştirilir.


Döner Sermaye Makbuzu. Belgesi: Çiftçilerin özlük ve tarımsal faaliyetlerine ilişkin bilgileri içeren,.

LETME ENVANTER VE TARIMSAL BİLGİ FORMU. Bu form her çiftçi. ADRES BİLGİLERİ , Belediye sınırları veya mücavir alanlar içinde ise . ARAZİYE AİT BİLGİLER , 1. Vatandaşı Olan Gerçek Kişilerde T. Kimlik Numarası Yazılacaktır.


Doğrudan gelir desteği ve çiftçi kayıt sistemi projesindeki Excel bilgileri bu. Sonuç olarak alınacak formlarda bulunan onaylayan, kontrol eden, dolduran ve. Zeytin ve çay ürünü için sadece belgelenen arazi dekarı yazılmaktadır.

A-Kişisel Bilgiler. Arazinin İktisap Tarihi. Gerektiğinde Olması Zorunlu . Anaç manda desteklemesinden yararlanmak isteyen yetiştiriciler. Yem Bitkileri Desteği, 1. Başvuru formu ve taahhütname (Ek1).


Tohumlu Yetiştiricilerine ait arazi bilgilerini içeren form ( sözleşmeli tohumluk üretimi b ) Hayvancılık işletmesinin kurulacağı yerin niteliği ile ilgili beyanname. Beyan Formu (Ek-9) 3- Patates siğili için destek. Su Ürünleri Yetiştiricilik Belgesi c)Hayvan . Matbu Kurumdan verilir. Yine kullandığınız arazi her kimin ise o araziye ait tapu kadastrodan alınacak tapu kayıt örneği.


Muvafakatname-belgesi(Bir veya Muvafakatname-belgesi(Mülk, eş ve çocukların adına ise). Formun - nci bölümlerine kaydedilmesi gereken her türlü kara, deniz ve hava taşıt araçları, traktör,. BÖLÜM - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ.


B - DİĞER TAŞINIR MALLAR. Yaşlılık aylığı başvuru formu , mal bildirimi belgesi, nüfus kayıt örneği,. Harita üretimi b : Ortofoto üretimi c: Yorumlama ve. Anahtar Kelimeler: toprak, tarım arazileri, toprak koruma, arazi kullanımı, tarım dışı kullanım, toprak koruma.


Peki, emlak vergisi bildirimi arazi formu nasıl doldurulur?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar