18 Ocak 2019 Cuma

Avusturya vizesi için istenen belgeler

Avusturya İstanbul Başkonsolosluğu benzer yada farklı . Ziyaretçi vizesi başvurularında evraklar her vize türünde olduğu gibi burada da kişisel bilgilere göre değişiklik . Gerekli evraklar nelerdir? AVUSTURYA AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Emekliler. Schengen vize başvurusu .

Ticaret Odası “Faaliyet Belgesi ” (son altı ay geçerli) fotokopisi. Detaylar shopandfly. Eğer var ise eski . Belgeler ile ispatlanabilir düzenli gelir ve.


Daha sonra gerekli belgeler götürülür. VFS Global firması . Forma ulaşmak için bilgilerinizle üye olmanız . Kullanıcılar bu fikirlere de bayılıyor.

Federal İçişleri Bakanlığı. Sadece yukarıda belirtilen başvuru sahipleri için vize verilebilir. Vize almak için istenen belgelerin bir kısmı ülkeden ülkeye, seyahat . AVUSTURYA vizesi için gerekli olan evrak listesi ve gerekli tüm bilgiler için aşağıdan seçim yapabilirsiniz. Zulassungsbescheid) ve diğer kriterlere uygun. Bu ülkelerin birinde sürekli ikamet için istenilen vizeler dışındaki amaçlarla . Randevu tarihine kadar gerekli evraklarınızı hazırlayın.


Online Randevunuzu Alın. Belli belgelerin dışında kurumdan istenilen belgeleri ibraz etmeniz gerekecektir. Almanca noter onaylı çevrisi yapılmış belgeler. Dilekçe ( işyerinizin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından imzalı kaşeli olmalıdır.) 2. Müşterilerin bize en çok arama motorlarında sordukları veya aradıkları sorular!


Vize için gereken evraklar seyahatin tipine, vizenin türüne ve sosyal durumunuza göre değişmektedir. Aşağıdaki bölümden durumunuza uygun olanı seçip vize başvuru evraklarınızı . Buraya seyahat edecek Umuma Mahsus Pasaport sahibi T. Randevu gününde gerekli belgeler ile evraklarınızı teslim etmek ve parmak izi için ofisimizi ziyaret edin.

Turistik amaçlı vizeler için daha uzun bir . Konsolosluk tarafından . Amerika, İngiltere . AVUSTURYA : Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 1günde gün . Vize başvurusunda istenilen belgeler ülkeden ülkeye, seyahat amacına. Orjinal ikametgah belgesi. Başvuru sırasında gerekli belgeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar