29 Ocak 2019 Salı

Fotoğraf renk değİştİrme programı

Color Touch Effects allows to recolor images and apply cool photo effects to them. You can select an image, turn it to gray (or sepia,.) and paint the color back . Gökyüzünün veya çevrenin rengini değiştirerek inanılmaz etkileyici basit fotoğraflar yap! Yepyeni bir fotoğraf hissi vermek için herhangi nesneyi yeniden boya!


Recolor: change color of anything completely. Bu listeyi hazırlarken, filtre ekleme ve basit renk değiştirme özelliklerini göz ardı ettik.

Ton, doygunluk ve dengelemeleri düzenleyerek renk sıcaklığını ayarlayın ve fotoğraflarınızın rengini zenginleştirin. Keskinleştirme aracını kullanarak resminizin . Bu nedenle fotoğraf düzenleme uygulamaları vazgeçilmez hale geliyor. Bu program ile fotoğraflarınızı geliştirebilirsiniz. Sanal makyaj ve saç rengi değiştirme gibi efektlere sahip olan YouCam Perfect ile. Fotoğraf ın istediğimiz yerlerinin rengini değiştirmeyi öğreniyoruz.


Photoshop programı kullanmayı. Resmin rengini değiştirme. Değiştirmek istediğiniz resme tıklayın.

Hemen bir selfie atın, ya da galeriden birini seçin ve müthiş resim düzenleme gerçekleştirin. Bir filtreyi uygulamak için dokunun, ayarlamak için tekrar dokunun. Renk dizilimi, seçilebilir renk paneli, iyi düzenlenmiş kontrol paneli,.


Fotoğrafları düzenlerken her daim en önemli etken ışıktır. Kahverengi gözlüler, mavi, yeşil renk gözlerin onlarda nasıl duracağını merak. Snow uygulaması, videoda göz rengi değiştirme ve fotoğrafta göz rengini değiştirme gibi . Daha önce ücretli anti-virüs programı satın aldınız mı? Hayır, ücretsiz kullandım.


En iyi yüz değiştirme uygulamalarını sizler için test ettik. Berlin merkezli girişim hızlandırma programı Axel Springer . Bu uygulama ile fotoğrafa gerçekçi efektler eklemek mümkün iken,. Tabi ki de hepsi hayal gücü ve tasarım programları ile yapmak mümkündür.


Bu yazıda photoshop programı ile resim içindeki bir nesnenin rengini . AirBrush gibi bir program var ama listeye bile girememis nasil oluyor? Kesme, kırpma, döndürme, renk ayarlarını değiştirme , filtre koyma . Color Change uygulamasıyla fotoğrafını çektiğiniz odalara en çok hangi rengin yakışacağını görün. Omni Focus: Evde yapacağınız işlerin . Pixlr X ile renkler ve doygunluk üzerinde ince değişiklikler yapabilir, görüntüleri . Artık fotoğraflara filtre eklemek ve renk dengesiyle oynamak, yeni nesil.

Bu yazılımlar arasında yüz değiştirme programları ve uygulamaları bulunuyor. Günümüz itibarıyla fotoğraf editleme programları cihazların . Tanget uygulamasına, TL fiyat etiketiyle Apple App Store üzerinden ya da .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar