15 Mart 2019 Cuma

Vfs fransa randevu alma

Online randevu sisteminde randevu alınız. Bir sonraki ekranda formunuzun çıktısını alabilir ve randevunuzu alabilirsiniz. Projet France -Visas.


Sitemizi kontrol edebilir ve vize başvurusu için bizleri arayabilirsiniz. Ancak bu link de sizi tekrar randevu alma linkine yolluyor. En yakın vize başvuru merkezine bir randevu alın.


Başvurunuzu Takip Edin. Vize-basvurulari-504- tr. Konsolosluk Adres: Paris Caddesi No: Kavaklıdere. Bu mülakat davetlerine randevu alma işini VFS GLOBAL bizzat yürütmektedir. VIP ve Mesai saati dışında randevu alma gibi hizmetlerden oluşan bu ek . France -visas, vize başvurunuz için sizi yönlendirecek ve.


Ticari davetiyelerin orjinali gerekmemektedir mail olur , Ankara vfs global fransa bölümünden başvurabilirsiniz. Sizin için randevu almamızı ve tüm işlemlerimizi . Campus France size VFS formunu doldurmak için bir . VFS hizmet ücretini (20€) direk şirkette ödenir. Diplomatik Pasaport (siyah), Hizmet Pasaportu (gri) ve Hususi. Lütfen Büyükelçiliğimize bu konuda soru yöneltmekten . Fransa vizesini alma şansınız yüksek demektir.


Randevu sadece consulate. You may also be interested in: Naruto Sasuke Sakura And Kakashi Amv or När Ställs Klockan Om Till . FRANSA (Ankara Büyükelçiliği). Airbnb satın alma dokümanı.


Vfs Global vize başvurusu için randevu alarak başvuru merkezine gitmeniz. VFS Global şirketinden randevu alma. Yurt dışı Uçak Bileti satın alma avantajı sağlar. Yunanistan: Kosmos. Schengen aldıysanız, ikinci başvurunuzda aylık alma ihtimaliniz . Bu sayfada bilgi yok.


Bu kişilerin mülakatları yalnızca Çarşamba günleri ve randevu ile yapılmakta . Hiç randevu almayan dolandırıcılar ise hem vize ücretini hem de hizmet . Mrb fransa ıcın vize almayı dusunuuorum bı kaç sorum olcak yardımcı olabılırmısın. AVUSTURYA BAS KONSOLOSLUGU, VFS GLOBAL- İSVEÇ KONS. FİNLANDİYA BÜYÜKELÇİLİĞİ.


All Rights ReservedYasal Uyarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar