15 Mart 2019 Cuma

Idata başvuru formu

Schengen İngilizce Form. Türkçe, English, Deutsch, Italiano, العربية. Bunun için de lütfen rezervasyon maskesindeki destek formunu kullanınız ve “ ücret . Uyarı: Harbiye VIP ofisimizde Biometrik fotoğraf çekim.


DATA Mobil başvuru ekibimiz.

Her halükarda vize başvuru formunu şahsen doldurmak, imzalamak ve . Başvuru Formu Doldurma (Nakit veya KK), TL. Lütfen vize başvuru formunu online doldurup bir çıktısını randevunuzda . SCHENGEN FORMU DOLDURMA TABLOSU. Uyruk (Türk,İtalyan v.b. ). Sen de hemen başvur, hayalindeki işi bul.


Almanya bilgisini sitemizde bulabilirsiniz. How to fill a visa application form in Germany?

Kurumun birtakım evrakları ülke dışına çıkacak bireylerden istemesi ve vize başvuru formunun doldurulması anında işlemler başlatılmış olur. Nüfus ve Vatandaşlık . Danışmanlık ve Hizmet Dış Ticaret A. BAŞVURU FORMU NASIL DOLDURULUR? Dahası bu iş, şöyle ya da böyle vize formu doldurmayı öğrenmiş bir kaç yüz . Detaylı bilgi için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilir veya bilgi formunu doldurup bilgi alabilirsiniz. Data ofislerinden vize başvuruları yapabilmeniz için öncelikle randevu almanız gerekmektedir. Vize başvuru formunun yanlış, eksik ya da tutarsız bilgiler kullanılarak . Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun.


Devlet bu konuda yetkili değilse derhal başvuru formunu ve başvuru sahibi tarafından ibraz edilen. Doldurduğunuz formun çıktısını başvuru günü yanınızda getirmelisiniz. Hatalı doldurulan form vize talebinize olumsuz yanıt almanıza neden olabilir.


Kişisel Bilgilerin İşlenmesine Onay Genel Formu - indirmek için tıklayınız. Seyahat tarihin acil olması durumunda İdata vize başvuru merkezinin VIP seçeneği bulunmaktadır, . Müsaadesi vize başvuru formu. Almanca olarak eksiksiz, okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve başvuru sahibinin kendi elyazısı ile . Kurumumuzun sizlerle paylaştığı evrak listesi ve başvuru formu doldurulmuş bir şekilde eksiksiz olarak başvuru merkezine gidilmelidir.

Seyahat Biletinde belirtilen tarihlerle başvuru formunda belirtilen gün . Bu durumda vize başvurusu için istenen belgeler sponsorunuz olarak gösterdiğiniz. ZAV programıyla staj yapıcam çalışıcam idata dan vize. Ama belirtmem gerekiyor ki burada ki İdata vize konusunda her kağıdı eksiksiz istiyor, 3. Ptt den italyanca formu alıp bir arkadaşımız yardımıyla doldurduk. Konsolosluk direkt müracaat almıyor, yine iData üzerinden yaptım .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar