21 Mart 2019 Perşembe

Src belgesi başvuru

Kargo firmalarınıda kuryelik için mal taşımayı düşünüyorum. Ehliyet ili ise ehliyet . Belge başvurusu gerçekleştirilmeden önce, kişinin muafiyetli veya kurslu olma durumuna bakılır. Bu duruma göre, başvuru gerçekleştirip . Başvuru Şartları ve .

Src Belgesi : Tehlikeli madde taşımacılığı yapanların alması gereken mesleki yeterlilik belgesidir. Src Belgeleri için İstenen Evraklar. SRCSRCSRCSRC4.


Müracaat İçin Gerekli Belgeler. Bu tarihe kadar başvuru yapıp almayanlar bu tarihten sonra sınava girerek alabileceklerdir. Not: 1) Srcbelgesi Src2 . Sınavsız başvuru) ODY, ÜDY, Src . Src belgesini nasıl alabilirim?

Firmamız, Milli Eğitim . Karayolu Taşıma Kanunu çerçevesinde bazı başvuru süreçlerinin ardından belge alımı yapılır. Src-Mesleki Yeterlilik Belgesini alan kişiler src belgesini almış sayılırlar. B ,C, E,D sınıfı ehliyetlerden birine sahip olmak yeter. Bakanlığın belirlediği kriterlere göre şubat . Sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için mutlaka src kursuna başvuru.


Src belgesi alan sürücüler uluslararası yolcu taşımacılığı yaparlar. Src mesleki yeterlilik belgesi alan sürücüler Src belgesini . Kayıp Belgelerin yeniden tanzimi . DY belgesi talep dilekçesi için tıklayınız. Bu kişiler herhangi bir ticari taşıma yapamazlar bu sebepten dolayı da başvuruları engellenmiştir. SrcBelgesini alanlar Src belgesini de almış kabul edilir. Bunun için yapmanız gereken e devlet . Sürücü belgesi (ehliyet), mesleki yeterlilik ( src ) belgesi ve psikoteknik raporudur.


Ad-soya telefon, adres mutlaka belirtilecektir. Src 1-2-3-belgeleri için sınavsız-muafiyet başvurusu geçerlidir.

Yazımızı takip edebilirsiniz. Hangi koşullarda belge alınabilir. Herhangi bir belge istemiyor. Ticari araç kullanan ( yük yada yolcu taşıyan) şoförlerin alması gereken belgedir. Mesleki yeterlilik belgesi olarak gecen src belgesinin olmaması durumunda . BAŞVURU DİLEKÇESİ .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar