27 Mart 2019 Çarşamba

Ce belgesi sorgulama

CE Belgesi Sorgulama. Ana sayfaya geri dön. Sertifika Sorgulama. Makinelerde CE , Asansörlerde CE. Uluslararası anlamda yalnızca belge veren firmanın yetkisi sorgulanabilmektedir.


Firmanın akreditasyon geçerliliğini sorgulamak için aşağıdaki bağlantıyı . Universal Certification Belge Sorgulama. Eurocert Online, Belge Sorgulama. SERTİFİKA SORGULAMA. CE belgelerinin tamamının bulunduğu ve sorgulama ya da doğrulama yapılabilecek bir ortak havuz yoktur.


Belge üzerinde yazan iletişim bilgilerine mail atılarak . Belge No : Geçerliliğini kontrol etmek istediğiniz sertifikanın numarasını kutucuğa yazınız. Sonra SORGULA linkine tıklayınız. Sorgulama için onaylanmış kuruluşun verdiği CE belgesi üzerinde belirtilen numaranın girilmesi gerekir.


Belgeyi veren kuruluşun onaylanmış- . Akreditasyon Niçin Tercih Edilmelidir? Bu hizmet ile, TSE tarafından verilen adet belge tipinden birisini seçerek belgeli firmaları sorgulayabilirsiniz. Vize Sorgulama Sayfasına. Enstitü Türk standardı bulunan konularda, İmalata Yeterlilik Belgesi almış firmaların. IFC GLOBAL - international first certification.


TÜV SÜD Logosu - Güvenlik, kalite ve sürdürülebilirliğinizi taahüt edin. TÜV SÜD markası kalite ve güvenlik ile eşanlamlı olarak . Sunumlarımızı incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kataloğumuzu görüntülemek için tıklayınız.


Ce belgesi sorgulama

Her türlü konuda bize ulaşabilir, yardım alabilirsiniz. Müşteri Hizmetleri. Hepinizin günlük hayatta karşılaştığı üzere bir çok ürünün ce sertifkası, ce belgesi ve ce işareti ibareleri ile işaretlendiğini görmektesiniz.


Pekala bu sertifikaların . Ama çoğumuz hala neden ürünler CE sembolü taşır, bilmiyor. Konunun derinlemesine araştırılmasına gerek kalmadan bu yazıda CE uygunluk belgesi ile her . CE belgesi sorgulama sitelerinden bir çoğunda bu sorgulamayı ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Dilerseniz Atacert sitesini ziyaret ederek ücretsiz olarak CE belgesi. CE belgesi akredite laboratuarlar yardımıyla test edilen ürünlerin olumlu sonuç alması durumunda belgelendirilir.


CE İşareti Fransızca Conformité Européenné kelimelerinin baş harflerinden . CE Ürün Belgesi , Doğal Gıda Ürün Belgesi , Helal Belgesi ve Tüm sektörlere iş . ISO Belgesi kalite yönetim sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar