27 Mart 2019 Çarşamba

Nikah için sağlık raporu birlikte mi alınır

Bu kurallara uyulmazsa çiftin, evlilik müracaatını birlikte yapmaları gerekir. Evlenecek olan kişiler nikahtan önce sağlık raporu almak zorundadırlar. Sigortası olmayanlar sağlık ocağına gidebilir mi ? Bu konuda en çok karıştırılan husus çiftlerin aynı anda mı sağlık . Türk Medeni Kanununa göre, resmi nikah başvurusu için gereken belgeler arasında en baş sırada yer . Sağlık Raporu Alınırken. HASTANESİNDEN YAPTIRACAĞIM TETKİKLERİ AİLE HEKİMİM KABUL EDER Mİ ? SAĞLIK RAPORU istenmesi zorunlu tutulmuştur. Yıldırım nikahı şeklinde bir nikah çeşidi olmamakla birlikte en erken evrak tesliminizden saat sonra.


Vekaletname, evlilik için alınan fotoğraflı sağlık raporu ve fotoğraflarını size gönderir. Yurtdışından sağlık raporu alabilir mi ? Bu bağlamda, bölgeden bölgeye farklılık gösterebilmekle birlikte başvuru sırasında çiftlerden . Diğer (poliklinik) bölümlerinden ve Özel hastanelerden alınan sağlık raporu kabul . Evlenmek isteyen çiftler, eskiden olduğu gibi bir sağlık raporu almak, bunun için de çeşitli. Ama yine de ücret alınıyor ve bu ücret her yerde farklı. Evliliğe engel teşkil eder raporu yazdığınızda o kişi evlenmeyecek mi yani? Evlenme İzin Belgesi almaları durumunda nikâh işlemleri.


Evlenme ehliyet belgeleri herhangi bir işleme gerek kalmaksızın işleme alınır. Nikâh Merasimlerinde Uygulanacak Yeni Tedbirler. Nikah Randevusu alabilirsiniz.


Bu testin yapıldığına dair ibarenin sağlık raporu üzerinde yazılı olması gerekmektedir. Evlenmeye Engel Durumunun Bulunmadığı Açıkça Belirtilmesi Gerekmektedir. Anne, baba ve vasiler nüfus cüzdanları ile birlikte müracaat esnasında . Kimlikleri ile birlikte Çiftler Şahsen yapacaktır.


Aile hekimliğinden ve sağlık ocaklarından resimli sağlık raporu alınmalıdır. Not:Evlenme evrakları teslim edilmeden nikah randevusu verilmez. Evlenmeye engel hastalığının bulunmadığını, resmi sağlık raporu ile belgelendirmeyenler. Nüfus Cüzdanlarıyla birlikte hazır bulunmalıdır. NİKAH ÜCRETİ: Belediyemiz Emlak veznesine beyan numarası ile yatırılabilir.


Müracaatta çiftlerin birlikte gelmeleri gerekmektedir. Fotoğraf : er adet. NİKAH BAŞVURUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR.


Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte müracaat. Memurluğumuz tarafından verilecek belge, sağlık merkezlerinde rapor haline getirilecektir. Evlendirme Biriminden bilgi alınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar