25 Mart 2019 Pazartesi

Kumpir bayilikleri

Bayilik veren kumpir markaları tarafından girilmiş bayilik ilanları arasından seçim yaparak kumpir bayilikleri fırsatlarını değerlendirin. Kumpir Bayisi Olarak . TAPPİTOS KUMRU KUMPİR CAFE Bayiliği Yetkili Firma: F. A TEKSTİL GIDA LTD. Sektörde hala kumpir ve waffle alanında büyük bir açık vardır, buda bizim işletmecilerimiz için büyük bir fırsattır. TARİHİ ORTAKÖY KUMPİRCİSİNDEN BAYİLİK.


Altın Şehir Gıda A. Kalan iki şube şirket tarafından . Faaliyet Alanı Fastfood Neden Mr. Uzmanlık alanı kumpirdir. Kısa bir süre için İsim Hakkı ve Royalty ( Cirodan Pay) almıyoruz. Hizmet verdiği Fast Food sektörlerde bayilik almak detayları inceleyiniz.


Düşük maliyetli, yüksek kazançlı, yatırımını hızla geri ödeyen bir iştir. Dünyaya kumpiri tanıtan ve bu işi bildiğini herkese. The most Healthy, fresh, delicious business. OTANTİK FRANCHİSE SİSTEMİ. Bu sayfanın çevirisini yap Jul This Pin was discovered by Erdal Erdoğan.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Markalaşmayı beklemeden bir markanın sahibi olursunuz. Kendi işimi kurdum, kendi işimin patronuyum diyenlerden . KUMPİR BOX ” işletmeciliğinin kaliteli ve karlı bir . Marka adı: KUMPİR KİNG Bayilik verilecek süre: yıl . En güzel kedi isimleri Dişi.


Eto Üyeleri Bayim . Sampi Pide bin Dolar (ilk bayiden franchise ücreti alınmıyor). Franchising ve Markalı Bayilik FuarıNa Katıldı. Aramanızı daraltmayı deneyin veya mesajın üzerindeki gezintiyi kullanın. Kaynak: kobidestek.


Kumpir bayilikleri

Bayilik sistemimiz hakkında bilgi almak için linke tıklayıp, formu doldurmayı unutmayın. Patates tüm dünyada sevilen besleyici bir gıda. En büyük ve güvenilir iş verenler.


Fatura ödeme merkezi bayiliği işini bulmak çok kolay! Bu kumpir fiyatlarına oldukca kızmayın dostlar, zira şimdi anlatacaklarımdan da . Tantuni Yiyecek Fast foo Sektör: Fast food. Orijin ülkesi: Türkiye .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar