26 Mart 2019 Salı

Çin fuar takvimi 2019

Canton Fair Phase One, elektrikli ve elektronik ürünlere ve endüstriyel ürünlere odaklanmaktadır. Fuarları Takvimi Listesi. Detaylı arama ile fuar adı, fuar sektörü ve fuarın gerçekleşeceği şehir gibi kriterleri belirleyerek aradığınız fuarı kolaylıkla bulabilirsiniz.


Düzenleyen: Messe Düsseldorf Lokasyon: Şanghay - ÇİN. Günlük Liste Grid Tile. FHC China Çin Gıda. Ağu - Ağu Hong Kong Food Expo. Makina ve Teknik, SANTEK . Bangladesh, Bangladeş, Brezilya, Cezayir, Çin , Endonezya, Etiyopya, Fas.


Yapılacak etkinliklerle. Web Sitesi İçin Tıklayınız. VAKIF Halkalı Merkez Mahallesi, Fatih Cd.


Uluslararası lastik, tekerlek ve ilgili ekipman fuarı profesyonellerin katılımı ile gerçekleştiriliyor. IMOB - İSTANBUL MOBİLYA FUARI. Gıda İşleme Sistemleri, Paketleme ve Ambalaj Çözümleri Özel Bölümü.


YILI YURTDIŞI TURİZM FUARLARI HAKKINDA DUYURU. TEKSTİL TEKNİK TEKSTİL KUMAŞ VE AKSESUARLARI. TÜM HAKLARI KFA FUARCILIK A. Salonlarda üçüncüsü düzenlenen 3. Sektörde umut vaat eden Çin ve Asya pazarlarına erişmede önde gelen fuarlar. TÜYAP ÇUKUROVA KİTAP FUARI ADANA-TÜRKİYE. Hindistan ile kentte Asya rüzgarı esecek.


KLEEMANN olarak, iş ve çözüm ortaklarımızla yüz yüze temas . Katılımcı Profili. Virüs nedeniyle iki aylık sürede . FASTENER FAIR FRANCE. Copyrights BAĞLANTI ELEMANLARI DERGİSİ, All Rights Reserved.


China Homelife fuarı Çin ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına . YURT İÇİ YURT DIŞI FUAR TAKVİMİ. Tayvan gibi milli katılımlara ek. Hollanda, İspanya, Çin , Güney Kore, Mısır ve Afrika firmaları Growtech. Güncel fuar haberleri ve değerlendirmeler.


Çin fuar takvimi 2019

Bu sebeple Çin anakarasındaki Hubei eyaletinde, Wuhan şehrinde görülen koronavirüs salgını hakkındaki . DÜNYA AYAKKABI FUAR TAKVİMİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar