17 Ocak 2018 Çarşamba

T c ile sicil sorgulama

Kimliğimi Şimdi Doğrula . Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Card image UNVAN SORGULAMA. Ardından e-Devlet şifreniz ve T. Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan web servislerinin listesini görmek ve kullanmak için aşağıdaki.


E DEVLET ADLİ SİCİL KAYDI NASIL ALINIR?

E-Devlet Kapısı sistemine T. C kimlik no ve şifreler ile giriş yapılarak sabıka kaydı . NTERNET ÜZERİNDEN GBT SORGULAMALARI NASIL YAPILIR? ANAKKALE, ÇANKIRI, ÇORUM. Kurumsal Kullanıcılar için. Artık adli sicil belgesi ya da halk arasında kullanılan adıyla Sabıka Kaydı.


Vergi no İle Arama. Sicile ait ilgili borçları .

Sorgulama İşlemleri. Giriş ve üyelik işlemleriyle uğraşmadan T. Dekont alabilmeniz ve yazdırabilmeniz için Tarayıcınızın . Doğum tarihi formatı gün. Resimdeki Kodu Giriniz.


Ara butonuna bastıktan sonra aşağıda siciller listenelecektir. Yukarıdaki bilgilerden herhangi bir tanesi ile borcunuzu öğrenebilir ve ödeme yapabilirsiniz. Bireysel sicilleriniz için. GBT sorgulama işlemi ile sabıka kaydınıza erişim . Mahallî adlî sicillerde, adlî sicil bilgilerine ait veri girişi ve sorgulama.


Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü. Adli sicil kaydı, diğer adıyla sabıka kaydı kamu veya özel pek çok kurumda. Belediye sicil numaranız ya da T. PTT şubelerinden alacağınız e-Devlet . Aşağıdaki boş alanlara bilgi girilmesi zorunludur.


Posta Çeki İle Ödeme . Garanti Bankası şube ve ATM işlemlerinde işlem . PARAF kart için taksit imkânı sağlanmaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ad Adı alanı boş bırakılamaz. Kodu : Invalid value. Soyad Soyadı alanı boş . Meslek Grubu : Loading… v.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar