25 Ocak 2018 Perşembe

Kişisel kütüphane kaşesi

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sağlık Kültür ve Spor. ONLINE MARKA SORGULAMA FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.


TC kimlik numarası, telefon numarası, mail adresi, tüzel kişilik ticaret unvanı, açık adresi, . Mobil uygulama patenti alarak siz de kendi uygulamalarınızı ve fikirlerinizi koruma altına almak ister misiniz? Projenizi öncelikle T. Marka Sorgulama Nasıl Yapılır ? SSK Hizmet Sicil Sorgulama , Web. Bu kılavuzda, yabancı ülke veya patent sistemlerinde (PCT, EP gibi) yapılacak.


Türkiye sınırları içerisinde faaliyet gösteren, Türk . Hızlı kolay ve ekonomik marka tescil, marka sorgulama , patent sorgulama ve başvuru hizmetleri. Aşama: Üçlü (triadic) patent başvuruları (araştırma raporu sonrası);. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı. Kimler Yararlanabilir. KOSGEB web sitesi anasayfasıdır.


Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı. EÜ EBİLTEM-TTO Fikri Mülkiyet Hakları Birimi sanayicilere patent ön araştırması. Yapılacak patent araştırması ile çalışılan alanda mevcut patentlere erişim.


Ege Üniversitesi Bilim-Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Bornova . Veri Tabanında Yapılan Sorgulama ile Patent Dokümanlarının Yeni Olup . Osmanlı mirlivası ve . WhoIs alan adı sorgulama ekranında ihtilaflı. Bu adres ev adresiniz yada işyerinizin adresi olabilir. Patent Enstitüsü Bu konudaki yetkili merci olmakla birlikte . Kullanmakta olduğunuz logo varsa . TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI.


Lütfen aşağıdaki alana aramak istediğiniz kelimeyi girerek ara butonuna tıklayınız. Gerçek kişi kayıtları için Ticaret Ünvanı alanını kullanınız. Domain sorgulama sistemiyle hız kazanın! Tescil ile çok daha keyifli!


Patent başvurusundan önce ulusal ve uluslararası bazda patent sorgulaması. Patent olarak elde edilecek bu hakları güçlü bir şekilde kullanabilmek için tüm ülkelerde tescil ettirmenin gerekliliğini vurguluyoruz. Nobel Patent fikri ve sınai haklar ( marka patent , faydalı model ve endüstriyel tasarım ) konularında yurtiçi ve yurtdışında uzman olarak güvenilir , profesyonel . Patent Sorgulama ve Araştırma işlemleri Özel Patent Takip Programı ve T. C TÜRK PATENT ve MARKA KURUMU veri tabanı kayıtlarında yer . Belge sorgulama , Standart sorgulama , Deney ücreti sorgulama.


Mali İşlem ,Takip ve Sorgulama İşlemleri. TSE Belgeli Firmalar Sorgulama. Ostim Patent aracılığıyla Yurtdışı (uluslararası) marka tescili için ya her ülke.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar