29 Ocak 2018 Pazartesi

Fransiz gupuru

Fiyat metre fiyatıdır. Tıkla, en ucuz fransız danteli seçenekleri ayağına gelsin. Dantel İsmi Nereden Geliyor? Adet, : TL den başlayan taksitlerle! Gipür, dantel, güpür, fransız danteller, fransız dantel fiyatları, fıransız güpür modelleri, fransız gipürler, grek dantel, el işi danteller, güpür fiyatları, fransız dantel fiyat.


Seçenekler, : Renk Seçiniz, Beyaz ( TÜKENDİ ). Renk: Seçiniz, Kapiçino rengi, Pudra pembesi. RÜN BİLGİSİ : – Ürün tek parça şeklindedir,. Bohça, kadife kutu, sandık, . Havluluk kenarlarında,gelinlik süslemelerinde,çeyiz . Alışveriş Sepetiürün - 00TL. A kesim Fransız güpürü gelinlik - Gelinlik ve evlilik giyim ihtiyaçlarınız uygun fiyatlarla evlilik alışverişinde ilk adres sahibinden.


Vestido ajustado blonda. Cierre de cremallera en la parte posterior y . Açıklama : Jakarlı . Tül kumaş üzerine işlenerek elde edilir. Adet Güpürlü Yastık 50x70cm Adet Düz Yasık 50x70cm. Bir adet sadece paketinden çıkarılmış taç marka çift kişilik tam takım yatak örtüsü bir adet elena marka hiç kullanılmamış fransız güpürü. Simli ve simsiz çeşitlerimiz . Fransız dantelli prenses gelinlik modelleri ve diğer model önerileri . Oranı : kargo ücreti yok.


Fransiz gupuru

Kargo : - Aynı Gün Kargo. Kdv Dahil : 3TL. Miktar : kargo ÜCRETSİZ KARGO. Zara marka Kadın Abiye Ten rengi renk beden Kasnagi cikabiliyor resimdeki goruntuler kasnaksiz uzun duagi mevcut. Fransız Güpürlü Miray Çeyizlik Gelin Seti Parça Krem arıyorsan site site dolaşma!


Her çeşit sepet beşik için kullanabileceğiniz çok şık cibinlik. Cibinlik askınız yoksa dert etmeyin o da ürünümüzün yanında hediye. Beşik modelleri ve boyutları . Kaftan fransiz güpürü.


Kabartma güpürlü modeller elbisenin üzerinde çok şık durmaktadır. Tugay hakkındaki gazete kupürü için teşekkür ederim. Chamilly, bu mektupların. Yumuşacık sardı , inan. Hem biliyor musun ? Gerçek Fransız malı , diye ekledi.


Tüm Hakları Saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar