19 Ocak 2018 Cuma

Ehliyet yenİleme sağlık raporu şartları

Ehliyet yenilemek için sağlık raporu zorunlu mu? Sağlık raporu nereden ve nasıl alınır? Yetkilerin yaptıkları son açıklamayla birlikte ehliyet yenilemek isteyen kişilerin . Bu yüzden şartları sağladığınız tarih itibariyle sağlık raporu almanız gerekecektir.


Evet, sağlık raporu almak zorundasınız.

Ehliyetinizi yenilemek istiyorsanız ehliyet değişimi için sağlık raporu nereden alınır diye merak edebilirsiniz. Bu sayfadan ehliyet için sağlık raporu nasıl alınır . Hangi hastaneler tarafından verilir ve . Ancak, yılı geçen durum söz konusu olduğunda bu raporu yenilemeniz gerekecektir. Yeni düzenlemenin amaçlarından . Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim . SAĞLIK BAKANLIĞI Teftiş Kurulu Başkanlığı.

Ayrıca sürücü belgesi yenilemek için yine sağlık raporu almak gerekmektedir. Aşağıda sıraladığımız ehliyet yenileme gerekli evrakları eski tip sürücü. Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Belirtilen tarihe kadar eski ehliyetinizi kullanabilirsiniz. Spor yapmakiçin uygunluğu belirten sağlık raporudur.


Gerekli Evraklar : . Rapor ücreti: ehliyet raporu TL, heyet raporu TL. Bu rapor aile hekiminden de alınabilecek. Eğer doktor, formda yer alan “ . Ancak B grubu için senede, E grubu için senede bir sağlık raporu istenecek. EHLİYET YENİLEME İŞLEMLERİ İÇİN İKAMETGAHIN ÖNEMİ VAR MI?


Her yeni yılda güncellenebilen ehliyet alma şartları , ehliyet sınıflarına göre değişiyor. Eski ehliyet belgeniz. Sürücü olur sağlık raporu ,. Daha önce sağlık raporu aldıktan sonra H sınıfı ehliyete başvuran sürücüler ehliyet için ayrıca rapor çıkartmak durumunda kalıyordu. Aslında randevusuz da başvuru .

Yönetmeliğin değişmesi ile . Engelli ehliyeti yenileme işlemi için. Benim yüzde engelli raporum var fakat özel donanımlı araç gereğim yok kısacası bedensel engelim yok sorum 2. Ayrıca alınan sağlık kurulu raporu neticesinde artık ehliyetlerde özel tertibat gerektiren. Uyarı sağlık raporu üzerinedir.


Randevu almadan önce uyarı dikkatlice . Bakanlığın ehliyet yenilemek için istediği belgeler şöyledir: Değerli kağıt ve harç parasının yatırılması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar