25 Ocak 2018 Perşembe

Ankara konsolosluğu telefon numarası

Konsolosluk İletişim Bilgileri. Adres: Karyağdı sk. ADRES:Koza Sokak No. Almanya ulusal vize başvuru formu. Düzenlenen tüm konsolosluk belgeleri e-posta ile gönderilir.

Fransa ankara büyükelçiliği adres bilgileri, telefon , iletişim, ulaşım, yol tarifi, giden. Ancak vize ve benzeri konulara ilişkin sorular için bu telefon numaraları. Her konsolosluğun vize ücreti farklı bankaya ve farklı hesap numarasına yattığından,. Yurtdışında Kırgız vatandaşları için telefon hattı.


Yildiz, Cankaya, ANKARA. Ds- 1Başvuru Formu Onay Numarası ve kurye teslimat lokasyonu seçmesi beklenir. Telefon : (00) (90) . Yetki bölgemizde onaylı bir adresi bulunan Portekiz Kimlik .

LETONYA CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ. Hollanda Büyükelçiligi. Büyükelçiliği genel bilgi, İrlanda Büyükelçiliği Ankara konsolosluk işlemleri,. Bu sayfada bilgi yok. Ateşkes Günü (İran Irak Savaşı’nın sonu) ‎: ‎Ağ.


Cuma Saat: 08:- 11:ve 15:- 17:arasında konsolosluk hizmeti vermektedir. Kavaklıdere Ankara. Hafta içi her gün Saat: 09:- 12:arasında kabul etmektedir. Yıldız Çankaya Ankara.


Messaj Gönderildi. ENDONEZYA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ ANKARA TÜRKİYE. Fransa Başkonsolosluğu , Temmuz Demokrasi Bayramı vesilesiyle, Temmuz Çarşamba.


For your comfort while applying for a Visa, we offer number of additional services. Yemen Elçiliği İletişim Bilgileri Nedir? Ayrıca işveren tarafından yerel makamlara çalışanın bildirilmesi ve bir Sosyal Güvenlik Numarası (BSN) alınması gerekmektedir.


Finlandiya Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır? Gaziosmanpaşa ANKARA.

Vize Bölümü telefon saati Pazartesi-Perşembe. AFGANISTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ - ANKARA. Türkiye Cumhuriyeti . All Rights Reserved. Uğur Mumcu Sokağı, No.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar