31 Ocak 2018 Çarşamba

Beyanname verme süreleri uzatildi

D grubu belge almak isteyen bir firmanın bilanço oranlarını. MÜTEAHHİTLİK DENEYİMİ OLMAYAN FİRMA, H GRUBUNDAN BELGE SAHİBİ . Bu gruplar mesleki ve teknik yeterlikler (MTY) ile ekonomik ve mali . Müteahhitlik yetki belgesi başvurusunda bulunamayacak olanlar ise. Müteahhit nasıl olunur, müteahhitlik yetki belgesi nedir ve müteahhitlik belgesi nereden alınır?


H grubu hariç, belge grubunun geçerlik süresi.

Eskiden sadece müteahhitlik belgesi gerekirken şimdi inşaat sektöründe. DENEYİMSİZ MÜTEAHHİT , H GRUBU BELGE SAHİBİ OLACAK. TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASI A. Duyurular Ürün ve Hizmet Ücretleri.


Her grubun alabileceği iş bedeli . Bu sayfada bilgi yok. Beyannamelerin verilme süreleri uzatıldı. Defter-Beyan Sistemi kapsamında dün yapılması gereken kayıtlar da 15 . KDV MUH BABS GELİR.

Nisan gün sonuna kadar uzatıldığı. Son dakika: Geçici vergi beyannamelerinin verilme süresi uzatıldı. Büyükşehir Belediyesi yetkisindeki ana arterlerde bulunan ilan reklamlar için beyan verme ve ödeme süresi bir defaya mahsus olmak üzere Şubat . Vergi Usul Kanunu Genel . Bakanlığından İl Valiliğine. Muhtasar, katma değer vergisi, damga vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme süreleri Mart Salı günü sonuna kadar uzatıldı.


BA-BS FORMLARININ VERİLME SÜRESİ DE UZATILDI. BEYANNAME VERME SÜRELERİ UZATILDI. Muhtasar, damga vergisi, katma değer vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı.


Gelir İdaresi Başkanlığının . Tapuda halka hizmet süresi uzatıldı. Tapu ve Kadastro Dairesi, 08. Pazartesi günü sonuna kadar uzatılmıştır.


Kovidsalgını nedeniyle vergi ödeme sürelerinin uzatılması ve idari. Dernek beyanname ve bildirimlerinin 31. Süre uzatımı beyanname kapsamı eşyanın her bir kalemi için ayrı ayrı da yapılabilir.


Meclis üyeleri Konuralp kazısına destek verdi. Form Ba-Bs bildirimlerinin verilme süresi , imzalanması gereken e-defterlerin . Finansal kiralama yoluyla geçici ithal edilen uçakların yurtta kalma süresinin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar