25 Ocak 2018 Perşembe

Pasaport için e randevu

Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Hizmet Pasaportu (Gri). Başvuru sahibinin, Turkiye.


Bu hizmeti kullanarak, pasaport randevusu oluşturabilirsiniz. Geçmişte Emniyet Genel Müdürlüğünde dağıtılan pasaportlar için bundan böyle tek yetkili . Pasaport Randevu Alma - Pasaport Randevu Sistemi Değişti!

Yeni pasaport başvurusu Randevu. E - pasaport başvurusu ebds. Binlerce vatandaşın merak ettiği çipli pasaportlar hakkındaki tüm detayları . Başkonsolosluğumuz tarafından randevu.


Bulgaristan Konsolosluğu Randevu ve Vize Hattı. Bu linkten detayları ve randevunuzu alabilirsiniz. Elektronik pasaport randevusu oluşturmak için T. Bakanlığı kurum randevu sistemi kullanılmalıdır.


Yurtdışından yeni e - pasaport nasıl alınır?

Online olarak randevular . Daha önce yoğunluktan dolayı güne kadar uzayan randevu süreleri bir güne düşürüldü. Nasıl pasaport için e -konsolosluk randevu. Yurt dışına çıkacak olan herkesin pasaporta ihtiyacı vardır. Vize başvurusu sebebiyle nasıl randevu alınacağıyla ilgili detaylı bilgi için lütfen.


Göçmen dairesi tarafından istenen mülakat ve. Randevu formunuzda belirttiğiniz e -posta adresinize bir hafta içerisinde . Ancak, randevu sayfasındaki “ e - pasaport başvuru randevusu almak istiyorum” başlığı . LEM SEÇ, RANDEVU TARİHLERİ, GEREKLİ BELGELER, KİŞİSEL BİLGİLER, BELGELERİ YAZDIR. Güvenlik Şube Müdürlüğü, Mecidiyeköy Mah. Yazımızın devamında pasaport randevu iptaliyle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


Tuzla Nüfus Müdürlüğü, yeni kimlik, ehliyet, sürücü belgesi, pasaport , online randevu al. E -pasaportlar, pasaportta sahteciliğe karşı eski tip pasaportlara . E -devlet üzerinden de bu evrak temin edilebiliyor. Belgeleri hazırlama: Nüfus cüzdanı, adet . E - randevu sistemi kişinin sadece kendisine eş, çocuk, anne ve babasına randevu alabileceği konusunda uyarı yapıyor. Nüfus Müdürlüklerinde pasaport ile ilgili işlemleri yapmak için randevu almak zorundasınız. Kimlik, ehliyet, pasaport randevusu nasıl alınır?


Detaylar haberimizde.

PASAPORT RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar