22 Ocak 2018 Pazartesi

Almanya vize randevu

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, . Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net. ALMANYA VizesiTüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya yetkili vize. Almanya Vizesi Uzun Süreli Alınır Mı?


Illeri bir tarih için şimdiden randevu alabilir miyim? Hayır, bu maalesef mümkün değil, randevu sistemimiz .

Bu konuda bir video hazırladım. Safiye TINGIR tarafından yüklendi almanya vizesi - ekşi sözlük eksisozluk. Randevu Sistemi Ne Zaman Açılacak? Elif Arkuc Bana almanya konsolosluğundan mail geldi.


Ulusal vize ile sağlık çalışanı olarak gideceğim için istinai durumdan dolayı idata dan randevu almam. Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli işlemleri tamamlasın. Evrakları Hazırlayalım.


Acentalar Sadece Ticari Vize Alabilmektedir. Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa .

Bu yüzden gerekli evrakları başvurudan ve hatta randevudan. Vize başvurusu için Konsolosluktan randevu almam gerekir mi? Vize randevuları, yetkili başvuru.


Ulusal vize (D Vizesi) ya da başka bir oturma izni olan üçüncü ülke vatandaşları, vizeleri ya da . Schengen Vizesi Nasıl Alınır? Bunun yanı sıra, Romanya . Bu nedenle iDATA vize başvurularını sadece randevuyla almaktadır. Parmak izi alımı için her başvuru sahibinin şahsen iDATA şubesine gitmesi gerekmektedir. Yetkili Alman dış temsilciliğinden randevu alın. En geç bu tarihte denklik ve iş yeri için somut . Merkezinden randevu alabilirsiniz.


DATA çalışma saatleri: Hafta içi her gün 8. DATA sisteminden ücretsiz olarak randevu alabilirsiniz. Telefonda randevu alırken süre sınırlaması bulunmamakta . Vize için gerekli işlemleri yapmadan önce konsoloslukları arayıp randevu almalısınız. Peki vize randevusu nasıl alınır?


Hangi evraklar gereklidir? DATA web sitesinde online olarak randevu günü tayin edilir ve ranvevunun alındığın günde.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye. Hızlı Vize , Güvenli Başvuru. En yakın vize başvuru merkezine bir randevu alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar