3 Aralık 2018 Pazartesi

Trafik tescil randevu

Trafik tescil randevu

NOT: Uygunluk belgesi ve matbu formaların aslı ile diğer ibraz edilecek belgelerin aslı görülmek suretiyle fotokopileri trafik tescil kuruluşları tarafından alınmaktadır . LEM SEÇ, RANDEVU TARİHLERİ, GEREKLİ BELGELER, KİŞİSEL BİLGİLER, BELGELERİ YAZDIR. Güvenlik Şube Müdürlüğü, Mecidiyeköy Mah. Tescil Dosyası doldurularak, sıramatik veya internetten alınan randevu sırası ile . Araç Tescil İşlemleri. Sürücü Belgeleri Büro . A geçici trafik belgesi (Geçici Ehliyet randevusu A).


TV ödeme belgesi aslı. Trafik Tescil Şube Müdürlüğü. Randevu Al” düğmesine tıkladıktan sonra plaka değiştirme işlemimize aşağıdaki ekran ile . Bazı illerde randevu almanız gerekirken bazı illerde . Emniyet İsmi: Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü. Adres: Yenikent Mh. Bu işlemler için gidip sıra beklemek yerine web üstünden e- randevu sistemi ile saniyeler içerinde trafik tescil buluşma işleminizi gerçekleştirerek işlemleriniz için.


Ne tür araç için randevu almak istersiniz? GÜNÜBİRLİK EVLERE YÖNELİK UYGULAMA. TRAFİK TESCİL ve DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ. Satış ve devirlerde, araç ruhsatı noter tarafından . Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı.


Aşağıdaki linkten işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. PLAKA VE RUHSAT ZAYİ İŞLEMLERİ. ARŞI MAHALLE BEKÇİSİ ALIMI. BİNA İNŞAAT İHALE İLANI. AKARYAKIT İHALE İLANI.


Ehliyetini çaldıranların ve kayıp edenlerin en yakın trafik tescil şubesine başvuru yaparak kayıp veya çalıntı beyanı vermesi gerekmektedir. BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ. Sistem, öncelikle pilot bölge seçilen . Türkiye Polis Radyosu Tatilde de Görevdeyiz Programında . Mahalle Bekçisi Alımı. Bolu Polisevi Şube Müdürlüğü Hizmet Binası Açılmıştır.


Trafik tescil randevu

Kişi) TÜVTÜRK Muayene Randevu Listeleme TÜVTÜRK Muayene Randevu Kayıt OGS . Afetlere Hazırlık Yılı - Toplanma . UYUŞTURUCUYLA KARARLI MÜCADELE! Böyle bir anlayış olmaz. Havai Fişek Kullanımı Hakkında Duyuru.


Hatalı Park Denetimi . YENİ (FATURALI) KAYIT OLAN ARAÇLAR İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar