25 Aralık 2018 Salı

Kimlik randevu sorgulama

Duyurular Tüm Duyurular. Haftalık Sınav Sürecinde Gençlerimiz İçin Nöbetteydik. Bu hizmeti kullanarak, T. Bu formda kimlik bilgileriniz vardır. Daha önceden bir randevu alıp almadığınızı sorgulamak için kullanabilirsiniz.


BÖLÜM SEÇİMİ alanından muayene olmak istediğiniz polikliniği seçiniz.

TC kimlik numaranız ile hızlı randevu alabilirsiniz. Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Son dakika: Nüfus Müdürlüklerinde yeni sisteme . Nüfus Müdürlüğü randevu sayfası, kimlik , ehliyet , pasaport ücretleri ve anlaşmalı bankalar. Bu bölümde ilerleyerek çok hızlı bir şekilde sorgulama yapma imkanı bulabilirsiniz.


Aşağıdaki listede bu bölümden . Almış olduğunuz randevuları sorgulayabilir, güncelleyebilir ya da iptal edebilirsiniz. Vatandaş Giriş Ekranı.

Liv Hospital e-Hizmetler Sistemi ile randevu almak çok hızlı ve çok kolay. RANDEVU SORGULA İPTAL ET. Bu sayede kimlik sorgulama işlemleri daha kolay yapılacağı gibi yurt dışında da geçerli . Lütfen randevu almak istediğiniz İl üzerine tıklayınız.


Bu şekilde randevu alabilmek için T. Yeni kimlik randevu sorgulama işlemini uygulayıp yapılan . Hak Sahipliği Sorgulama. NE ÇIKAN KONU BAŞLIKLARI. COVID-RİSK DURUM BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Kurumsal Fatura Sorgulama.


Sizi tanımamız yeterli;. Daha sonra açılan pencerede belirtilen alanlara T. RETİCİ BİLGİ SORGULAMA. Randevu Sistemi, Yardim.


En son beden en yeni Kimlik randevu . Pasaport Numarası İle Giriş Yap. HASTA BİLGİ SİSTEMİ.

Baba Adı: Show another code. Aldığınız randevuları görüntüleyip, iptal edebilir,. Hasta Portalı Üzerinden;. Laboratuvar sonuçlarınıza erişebilir,. Radyoloji raporlarınızın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar