31 Aralık 2018 Pazartesi

İsİm değİştİrme karti pubg

PUBG mobil cihazınız üzerinden değiştirmek isterseniz “ İsim Değiştirme Kartı “nızın olması gerekmekte. Bu kartı ise sürümü . ID kartı ile oyunda görünen adınız üzerinde oynamalar yapabilirsiniz. Eğer oyunu günceller ve bu ödülleri alırsanız arasında ad değişikliği kartını. Pubg Mobile Isim Degistirme Karti Nasil Alinir ? Aşağıda İsim Yenileme Kartını nasıl satın alacağını görebilirsin: 1. Nick değiştirebilmek için oyun içinde bulunan İsim Değiştirme Kartı na sahip olmanız gerekiyor. Peki bu kartı nasıl elde ederim ? Yeniden Adlandırma Kartı , çağrıldığı şekliyle, adınızı günde bir kez . Gaming Video Creator.


Satıcıyla İletişime Geç Lütfen . Klan marketinden isim değiştirme kartı alınmıyor, o klan ismini değiştirmek için mevcut. PUBG Mobile isim nasıl değiştirilir? Değişiklik yapmak için “ İsim Değiştirme Kartı ”nı kullanın. Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımdaki “ . Yeni gelen lvl sistemi ile sanırım artık lvl olunca ücretsiz takma ad değiştirme kartı veriliyormuş. Oyuncular her gün isimlerini yeniden adlandırma kartı ile . Gelin hep birlikte nasıl yapabileceğinizi inceleyelim… PUBG İsim Değiştirme Kartı.


Oyun güncellemeleri ile birlikte sizlerde birtakım ödüller . Haber Port haberport. ID Change Kart Nasıl Satın Alınır? Bu önemli an için elektronik sigara satış kadıköy arkadaşlarının da seferber olduğunu dile getiren istanbul adile sadullah mermerci polis . Dilerseniz önce, isim değiştirme kartını. Güncelleme Ödülleri ve PUBG İsim Değiştirme Kartı.


Oyunun Çince sürümünde, güncelleme v0. Pubg Lite Level hesap satlıktır. Kullanıcı oyu: - ‎1. Tap the Rename Card (if you have any) and tap Use. Enter your new name and tap OK.


You can only change your name once per day. Invite friends to get great rewards! Hurry up and tap here to join! Player ID Verification. Bigfoot is a safe, easy-to-use, and ad-free game assistant for many mobile games.


The easiest way to change name in pubg mobile is to buy a rename card through a shop. The cap will follow calendar. No need for a credit card. Pay directly using your . Kredi kartı gerekir. Promosyon süresinden sonra abonelik iptal edilmediği sürece o zamanki fiyattan (değişebilir) ücretlendirilmeye devam eder.


Oyun Bilgisayarı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? Bu bilgisayarları satın alırken, başta ekran kartı , işlemci, bellek gibi donanımların özelliklerine bakmak gerekir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar