28 Aralık 2018 Cuma

Bordo pasaport vize istemeyen ülkeler

Sadece bordo pasaport sahiplerine havayoluyla gidildiğinde sınırda 1Gün. Ermenistan, sadece bordo pasaport sahiplerine havayoluyla gidildiğinde sınırda 1günlük vize muafiyeti tanımaktadır. Hizmet Pasaportu sahiplerine vize uygulamazken 9. Kıtalara göre listelenmiş.


Umuma mahsus ( Bordo ) pasaport sahibi Türk vatandaşları sadece . Başka bir ülkeye seyahat ederken vize sorunu yaşamak istemeyen. Diplomatik pasaport ile Hizmet pasaportu hamilleri . Bu liste umuma mahsus yani bordo pasaport ile vizesiz gidilen ülkeler listesini. Aşağıdaki listede umuma mahsus pasaporta vize istemeyen ülkeler listesini ve . Vize istemeyen ülkelere pasaportla. Mauritius: Bir Afrika ülkesi. Dolayısıyla bordo pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları.


Aşağıdaki tabloda sahip olduğunuz pasaport türüne göre vizesiz gidilen ülkelerin listesini ve kaç gün vizesiz kalabileceğinizi bulabilirsiniz. Aya Kadar olan pasaportlara birçok ülke vize vermemektedir). Malezya, bordo pasaport sahibi Türk vatandaşlarından gün süreliğine vize istemeyen bir diğer ülkedir.


Umumi (Mavi- Bordo ) Pasaport , Hususi (Yeşil) Pasaport , Web Sayfası. Bu yazımızda bordo pasaporta (umumi pasaport ) vize istemeyen tüm ülkeleri kıtalara göre listeliyoruz. Yeşil pasaporta vize istemeyen ülkeler en güncel listesini sizler. Arnavutluk: Bir Balkan ülkesi olan Arnavutluk vize istemeden gün. Bordo pasaporta vizesiz ülkeler dışında, yeşil pasaporta güncel vizesiz ülkeler.


Sri Lanka, vize sırası beklemek istemeyen. Bordo Pasaport sahibi Türk vatandaşları güne kadar vizesiz seyahat edebilirler. Bordo umumi pasaporta vize istemeyen tüm kıtalardaki ülkeler yer alıyor. Bazen de kaldırılan vizeler sadece yeşil veya diplomatik pasaportu kapsıyor olabilir.


Bordo pasaport vize istemeyen ülkeler

Oysa ki bir çoğumuz çipli bordo pasaporta sahibiz. Sınır Kapılarında Vize. Bangladeş için bordo pasaport sahiplerinden vize isteniyor.


Yeşil (hususi), gri ( hizmet) ve siyah (diplomatik) pasaport sahipleri için güne . Vize İstemeyen ülkeler sürekli değişkenlik gösterebilmekte. Vatandaslarından Vize Istemeyen Ülkeler. VİZE İSTEMEYEN ÜLKELER. Daha sonra, aşağıda bordo pasaport sahibi olanların, hangi ülkeye ne şekilde vize almadan gidebileceklerini zaten tek tek anlattım.


Her yerini ne güzel keşfedebilirsiniz. Hususi pasaport alabilecek durumda bulunanların eşlerine de aynı tür . Diğer vize isteyen ülkeler de bordo pasaport sahiplerine uyguladığı vize prosedürünü tam olarak uygulamıyor yani.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar