14 Aralık 2018 Cuma

Derby renk değiştirme verniği

Eski rengi taba olan ayakkabım koyu kahve oldu. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Derby Renk Değiştirici - 500ml. Güneşli Kenar Verniği ml. Rengi değişecek deri ürünleri önce boya sökücü ile silinip daha sonra finisaj uygulaması yapılır.


Deri cinsine göre tek başına da uygulanabilir bir üründür. Müjde artık evde ayakkabı rengi değiştirmek çok kolay. Bunun için yapılması gereken istediğiniz renk skalasını belirlemek ve zevkinize uygun.


Videoda renk değiştirme yaparken tane ürün kullandınız. Polisa Politex Lüks Vernik 2. Kahverengi deri ayakkabı rengi değiştirme işlemi için öncelikle. Merhaba, siyah renk değiştirme astarı ve videodaki ürün grubunu kullanarak deri montunuzun rengini değiştirebilirsiniz. Deri mont tamiri yapan yere montu 1TL ye vernik yapacağını söylüyor bu para.


Suni deri beyaz spor ayakkabı renk değişimi. DERİ BOYAMA VE DERİ VERNİK ATMA NASIL YAPILIR ? Ayakkabı, Deri için Renk Değiştirme. Tüm Deri Renklerini Siyaha Çeviren Renk Değiştirici Boya Rengi Değiştirme Sülüsyonu. Değişimi yönetebilmek, ihtiyaçları karşılayabilmek ve beklentilerin ötesinde çözümler sunabilmek ancak müşteriye yakın olmakla mümkündür.


Beyaz renk Opsiyonu ile ger türlü zemin rengine baskı imkanı sunar spot kanal uygulaması ile lokal Bayz ve Vernik olanağı sağlar. Döşeme boyası yaparken, özellikle deriniz ile birebir uyumlu renk yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. RichUltra Flexible Özel Deri Verniği 2cc. Online mağaza düşük maliyetli derby ayakkabı renk değiştirici.


Yüksek kaliteli sinamay derby ascot büyük saç fascinator şapka saç klipleri. Biz de bir fascinator mix renk yapabilirsiniz, sadece sipariş zaman istediğiniz hangi . Deri Boyası Renkleri modelleri, Deri Boyası Renkleri özellikleri ve markaları en.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar