14 Aralık 2018 Cuma

Çin vize başvuru formu

Vizesi Başvuru Formu. ALL RIGHTS RESERVED Bizimle iletişime geçin. C vize ) uluslararası ulaşım araçlarını kullanan yabancı.


C vize) uluslararası ulaşım araçlarını kullanan yabancı mürettebat. Form doldurulmadan herhangi bir başvuru yapılması mümkün değildir. Bu sebeple Çin vizesi almak zor mu sorusunun yanıtı, şayet vize başvuru formu.

Başvuru formu İngilizce ve Çince dillerinde olup, formun doğru bir şekilde . Başvuru sahibi online sistemden kayıt yaptırmalıi başvuru formunu doldurmalı ve randevu almalıdır. Bilgi formu üzerinde bulunan bütün alanların doğru bilgiler ile doldurulması gerekmektedir. Aksi takdirde vize başvurunuz reddedilir. Daha sonrasında gidiş amacınıza göre başvuru formunu. Tüm vize başvurularında gerekli olan pasaport, Çin vize başvurusu için de talep . Kimlik: Fotokopisi.


Halk Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı . Bu tip pasaporta sahipseniz yenilemeniz gerekmektedir.

Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. N TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU. Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk sistemine işlenmektedir. Konsolosluk memuru verilen cevaplar . Gereken durumlarda konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir.


Form olarak doldurulması) gereken formdur. Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Ayrıca Çin vizesi başvuru formunda. Ticari Çin vizesi için Gerekli Olan Evraklar Aşagıdaki Gibidir.


TİCARİ VİZE ( İŞVEREN-ÇALIŞAN ). Büyükelçiliği tarafından istenilen diğer belgelerin eksiksiz olarak . Başvuru aşamasındaki detaylı ve aşamalı online bilgi formları ve özellikle ticari vize başvurularında Çin belediye onaylı davetiye teminini zorunlu kılması . Kişi başı form doldurulması gerekmektedir. Yeşil pasaport sahiplerinden vize istenilmemektedir. Not: Eğer başvuru formu tamamen doldurulmadıysa, veya formda yer alan bilgiler doğru değilse, veya okunaksız ise, prosedürde gecikme meydana gelebilir veya.


Formda beyan edilen bilgiler, vize başvurusu esnasında sunduğunuz bilgiler ile . Pasaport: lacivert pasaport kabul edilmemektedir. VİZESİ, ÇİN VİZESİ, DANİMARKA VİZESİ, DUBAİ VİZESİ, FİLLANDİYA VİZESİ. Alacağınız vize tipine göre istenilen belgeler ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar