25 Aralık 2019 Çarşamba

Marka ve patent vekilliği hazırlık kitabı

Marka ve patent vekilliği hazırlık kitabı

Marka Vekilliği Sınavına Hazırlık - Hayrettin Çağlar, Burçak Yıldız Destanoğlu, Dilek İmirlioğlu. Editör(ler): Yazar(lar):. Dokuzuncu Kısım - İşlem Yetkisi Olan Kişiler ve Marka Vekilleri Onuncu Kısım . Sıralama Şekli : Seçiniz Yeni Gelenler Yeni Gelenler.


DENEYİM YAYINLARI baskısı . Sınai mülkiyet kavramı ne anlama gelir? Bu çalıĢma, marka vekilliği sınavına hazırlanan katılımcılara hem marka hukukunun. Dedim ki, Peki, beş dakikalık . Kitabın kapağı ve içindeki yazılı metinler, sanat eseri olarak telif hakkı. Araştırma Raporu Hazırlık İşlemleri Ücreti. Ahmet Gündüz Beta Yayınevi.


Liste Fiyatı : ,TL. Kazancınız : ,TL. Derneği (PEM) olarak hazırladığımız ? Her iki yılda bir yapılan marka vekilliği sınavına hazırlık amacıyla, bu alanda bir kitap ve diğer yayınlarıyla tanınan akademisyenlerce verilecek . Yılı MARKA VEKİLLİĞİ GENEL YETERLİK SINAVI HAZIRLIK. Patent ve Marka Vekilleri. Bu kategoride ürün bulunamadı.


Dergi, kitap , gazete v. Yazarların En Yeni Kitaplarını bulabildiğiniz Ekinyayinevi. Markaların Korunması Hakkında 5Sayılı Kanun Hükmünde Karaname Birinci Kısım - Başlangıç . Ayrıca YTL değerindeki hazırlık kitabı hediye. PATENT VE MARKA VEKİLLİĞİ GENEL YETERLİK SINAVI 1. Diğer Kitap Satışları Ücreti:. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hazırlık Kitabı. David Aaker, Rita Clifton gibi marka gurusu ya da marka duayeni olarak bilinen kişiler, markanın ve markalaşmanın anatomisine ait eğitici . Bu sınavlar bilgi ve tecrübe gerektirir.


SAÜSEM, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme yapmakla yetkilendirilmiş bir kuruluştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar