31 Aralık 2019 Salı

İtalya vize başvuru formu

Konsolosluğu vize başvuru formunu doldururken dikkatli olmanız gerekmektedir. Forma yazdığınız bilgiler doğru ve eksiksiz olmak zorundadır. Domanda di visto Nazionale ( D).


Uyruk (Türk, İtalyan v.b.). Yasal velinin soyadı, adı, adresi (başvuru sahibinkinden farklı olması halinde) ve. Başvuru sahibinin posta adresi ve e-posta adresi. EMEKLİLER için TİCARİ BELGELER ‎: ‎EMEKLİ.


Vizesi Nasıl Alınır. Avrupa Birliği ülkesi olan İtalya , vize başvuru formunun İngilizce ve İtalyanca olarak istenilen kriterlere göre doldurulmasını ve ıslak imza ile imzalanmasını . Eğitim vizesi için gerekli evrakları indirmek için tıklayınız. Uzun süreli vize başvuru formunu indirmek için tıklayınız. SCHENGEN VİZESİ İÇİN TEMEL EVRAK LİSTESİ. Web sitesinden temin edilebilen başvuru formu ( başvuru sahibi tarafından doldurulup imzalanacaktır);.


Durumunuza uygun olarak İtalya. Ekspres vize, Antalya? ISTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU Adres : Boğazkesen Cad.


Eksik evrak bildirimleri e-posta yoluyla yapılacağından forma mutlaka e-posta adresi yazılmalıdır. Nüfus cüzdanı fotokopisi. Form üzerinde yer alan kişisel bilgiler pasaport ile uyumlu şekilde doldurulmalıdır. TALYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR.


Schengen ülkeleri ile benzerlik göstermektedir. Uyumlaştırılmış başvuru formu (1). Yeşil,Gri ve Diplomatik pasaportlara vize gerekli değildir. Kusursuz başvuru, ilgili online formu eksiksiz ve doğru bilgilerle . Seyahat edecek her çocuk için ayrıca bir vize formu doldurulmalı ve yaş altı çocukların vize başvuru formunu adet imza bölümünün hem Annenin hemde . Pasaportların gümrük ve döviz işlemleri sayfalarına vize uygulanamaz.


ONLİNE VİZE BAŞVURU FORMU. Daha Fazla Şimdi Başvurun. Ruhsar Pekcan ve İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Sn.


Fas ve Tunus gibi ülkelerle imzalamış olduğu vize muafiyeti anlaşmaları da . AB, EEA (Avrupa Ekonomik Alanı) veya İsviçre vatandaşlarının. Bu form ücretsizdir. Eğitim hayatıma yön çizmede, okul seçiminde, vize işlemlerinde, okul ilişkilerimde ve daha. Bilgi Talep Formu.


Aracı kurumun işlevi en kusursuz vakayı beklemek ya da başvuru sahibinin niteliklerinin elindeki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar