19 Aralık 2019 Perşembe

İsviçre vizesi

Vizesi Nasıl Alınır? Konsolosluğu ve isviçre vizesi hakkında güncel detaylı bilgiler. Bu uygulamayla ticari, turistik, aile ziyareti, kısa süreli öğrenci, transit vize kategorileri, kısa . Ayrıca A sınıfı seyahat acentasıdır.


Tüccar, Avukat, Doktor, Serbest m. Schengen – C Tipi) vize başvurusu için hizmet vermekteyiz.

Müşteri temsilcilerimiz tarafından memnuniyetle bilgilendirilirsiniz ve görüşmeler için ücret talep edilmez. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları seyahat sebepleri ne olursa olsun İsviçre vizesi almak zorundadırlar. Bununla beraber Hususi Pasaport, Hizmet . Bu gün sizler için mükemmel bir video hazırladım. Detaylar shopandfly.


Shengen ülkeleri ziyaret edilebilir. Umuma Mahsus pasaport sahibi olan kişilerin seyahat . Fulltrip ile İsviçre vizesi için gerekli evrakları öğrenip internet üzerinden hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Yeni çekilmiş arka fonu beyaz adet biometrik fotoğraf .

Bu talep edilen evrakların . ALMANYA VİZESİ , AMERİKA VİZESİ , AVUSTURYA VİZESİ , BELÇİKA VİZESİ. SVİÇRE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Pasaport, varsa eski pasaportlar ve adet resim 2- Kimlik Fotokopisi 3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli.


Yapılması Gerekenler ve Gerekli Evraklar. LACİVERT (Normal) Pasaportlardan vize istenmektedir. YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize . Nelere dikkat etmeli?


Sorunlar en kısa sürede nasıl aşılıyor. Post sizler için araştırdı . Arka Fonu Beyaz, Yeni . Türk vatandaşları için gerekli başvuru belgeleri ve işlemler. Federal otoritenin merkezinin Bern olduğu ülkedeki diğer önemli şehirler arasında Zürih, Lozan, Basel ve Cenevre yer almaktadır. Almanca, Fransızca, . Bu sebep ile yurt dışından ülkeye seyahat etmek isteyen kişilerin. Varsa eski pasaportlarınız.


Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi.

Dilekçe (Antetli veya kaşeli kağıda). Otel, Uçak, Sigorta (Acenta). TURİSTİK VİZE İŞLEMLERİ.


Nedir: İsviçre turistik vizesi günü geçmeyen seyahatlerde alınması gereken C tipi vize türüdür. Kaç günlük alınabilir: En .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar