17 Aralık 2019 Salı

Isim tescil sorgulama

Isim tescil sorgulama

Domain sorgulama sistemiyle hız kazanın! Tescil ile çok daha keyifli! Marka tescil ile markanıza değer katın! Whois sorgulama servisiyle domain adının kime ait olduğunu kolayca bulun! Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar.


Isim tescil sorgulama

Arama Yap Formu Temizle. Bu da tescilli bir markanın, hak sahibi olmayan bir kurum veya . Uzman marka tescil ekibimiz size doğru isim tescil sorgulaması ve tescili yaptıracaktır. Dilediğiniz kadar alt alan adı (Child DNS) sunucusunu ücretsiz olarak oluşturabilir, değiştirebilir ve silebilirsiniz. Uzantı ve isim seçiminde ise en çok tercih edilen uzantı olan com uzantısı . Başarılı bir isim algısı yaratmak ürün satışlarını arttırır. Alan adınızı domain sorgulama sayfamızdan kullanılabilir olduğunu sorgulayın.


WHOİS sorgulama servisimiz ile kayıtlı domain kime ait olduğunu, ne zaman kayıt edildiğini rahatlıkla bulabilirsiniz. Genellikle firma ismi ile marka isminin aynı olması firma isim tescili açısından tercih edilir, bundan ötürü firma ismi sorgulama işlemi sırasında birkaç isim hakkı. Türkçe isim tescil gerçekleştirmek üzere boşluğa bir alan adı girerek domain sorgulama yapın. Amerikalılar tarafından “petty patent” (küçük patent) ismi ile . Nasıl yapılır, isim tescili yapılırken nelere dikkat edilmelidir.


Alan adı sorgularken lütfen Türkçe karakter kullanmayınız. Ticari işletmeniz için türetilmiş isimler , sloganlar, şekiller, sayılar ve kişi ismleri sizleri diğer işletmelerden ayıran markanızdır. Alan adınız için dilediğiniz name server adresini oluşturabilir, bu adresleri dilediğiniz IP . Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden “Firma Sorgu ” alanından sorgulama. Not Tarafımıza yapılan bir alan adı transferinin ardından isim tescil süreniz yıl . Turhost domain sorgulama aracı ile jenerik domaine sahip olmak çok kolay. Web sitenize koymak istediğiniz.


Kullanıcı oyu: - ‎82. Avcılar Patent isim tescil sorgulama işlemlerinde benzerliğin yanı sıra olası itiraz ve davalarda muhtemel sonuçları hukuki mütalaa niteliğinde raporlamaktadır. Halk arasında isim tescillemek ,isim almak , isim tescili , isim patentlemek , patent almak , patent yaptırmak gibi kavramların tamamı aslında marka tescili işlemini . Elazığ marka tescil, Patent, Faydalı model ve Tasarım başvuru, marka sorgulama. Elazığ Patent isim tescil sorgulama işlemlerinde benzerliğin yanısıra olası . ALAN ADI SORGULAMA. TÜM TESCİL İŞLEMLERİ MERSİS (MERKEZİ SİCİL SİSTEMİ) ÜZERİNDEN.


Madde(Şube açılış) Belgesi, Suret Tasdiki, Unvan Sorgulama , Bağ-kur Onayı vb. Girişiminiz için isim , ticaret unvanı ve alan adı seçerken nelere dikkat etmelisiniz? Uzman kadromuz ile Marka, Patent ve Tasarım tescili işlemlerinde danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.


Başvurunuz Bakanlığımıza giriş tarihinden itibaren (beş) iş günü geçtikten sonra sorgulanabilmeltedir. Evrak Bilgisine Göre .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar