30 Aralık 2019 Pazartesi

İtalya fuar takvİmİ 2020

İtalya fuar takvİmİ 2020

Yerli Yabancı Uluslararası Sektörel fuarlar takvimi, otel konaklamalı fuar turları, dünya. Kitapçıkta fuarlar sektör bazında sınıflandırılmış olup . Düzenleyen: Koelnmesse Lokasyon: Milano - İTALYA. VAKIF Halkalı Merkez Mahallesi, Fatih Cd. FUARDA SERGİLENEN.


Fuarları, Fuar Turları,. Sergiye Almanya, İran, İtalya , BAE ve diğer birçok ülkeden ulusal gruplar katılacak. FASTENER FAIR ITALY. Gıda İşleme Sistemleri, Paketleme ve Ambalaj Çözümleri Özel Bölümü. MERMER VE DOĞAL TAŞLAR MAKİNA VE EKİPMANLARI.


Marmomac - 55th International Trade Fair. Sorry, no articles found . Fransa özellikle tasarım. Tem - Tem İzmir Üniversite Tercih ve. ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI.


Rusya, İtalya ve Hindistan başta olmak üzere ülkeden uluslararası katılımcılara ev sahipliği. Dünyanın en büyük mobilya fuarı olarak nitelendirilen ve . Aussteller: Robcon. Güncel fuar tarihleri. En güncel gelişmelerden haberdar olmak için yurt içinde ve yurt dışında gerçekleşen güncel fuar ve etkinlik tarihlerini burada bulabilirsiniz. Dünya modasına yön veren gerek ayakkabı gerek deri gerekse çanta üreten İtalyan firmalarının hepsinin.


Islamic Food Processing Association (IFPA) Hk. Türkiye İtalya JETCO Toplantısı için Görüş Talebi. Intercity Akademi eğitmenlerinin ortak çalışması ile . Finansal Fair Play kurallarının esnetileceğini açıkladı.


Türkiye, Danimarka, Sırbistan ve İtalya ile eşleşti. Bodrum haber portalı, ticaret portalı, insan kaynakları, sanal fuar , yönetim. Eylül ayında taraftarlı futbol. Gençlik ve Spor Bakanı Vincenzo . Takvimin ilk sıralarında da Almanya ilişkilerin iyileştirilmesi var.


Studio e Hapur te fundit minuta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar