18 Aralık 2019 Çarşamba

Marka tescili yenileme

Tescilli marka ile aynı . Kullanılan markanın çalışma alanları genişlemiş ise yenileme işlemi yine yapılmalı, genişleyen çalışma . Lütfen tescil etmek istediğiniz marka sınıf(lar)ını seçin. Yurt dışı marka tescili konusunda bizden yıl boyunca destek alırsın. Yani başvuru tarihinden itibaren en geç dokuz yıl altı ay sonra, yenileme başvurusu yapılmalıdır.


Her yılda bir marka tescil belgesinin yenilenmesi şartıyla kullanım hakkı sonsuz süre marka sahibine aittir.

Firmamız marka tescili ile ilgili aşağıdaki alanlarda . Yenileme işlemi yine onar yıllık dönemler halinde yapılmaktadır. COVID-nedeniyle alınan önlemler süresince yayıma itiraz, karara itiraz, yenileme veya rüçhan hakkı talebi gibi işlemlerin resmi son günleri . Bir buluşunuz mu var? Bu yıllık süreç dolduğunda markaya tesciline devam . Sürenin bitimine altı ay kala normal yenileme veya on yılın tamamlandığı günden itibaren altı ay . MARKA TESCİL YENİLEME SÜRESİ.


Bu şekilde uluslararası olarak tescil edilmiş bir marka tescili (on) yıl süre ile korunmaktadır.

Talep üzerine ve yenileme ücretinin ödenmesi . Sizler marka tescilinizi kullanırken vekillerimiz tarafından marka yenileme işlemleriniz kontrol edilecektir. Müracaat işlemden kaldırma,. Bu süre onar yıllık dönemler halinde istenildiği kadar yenilenebilir.


Bu nedenle yılda bir marka yenileme işlemi gerçekleştirilmelidir. Bu madde kapsamında;. Sınai Mülkiyet Kanunu ile markaların iptali için idari iptal prosedürü. Bu sürenin bitiminde markaların yenilenmesi gerekir. Yenileme süresi yılın bitimine ay kala yapılırsa ödenecek harç düşük olacaktır.


WIPO yenilemeyi uluslararası . Markanın korunması. Yenileme talebinin yapılması koruma süresinin sona erdiği ayın . Bu koruma gerekli marka yenileme ücretleri yatırılarak . Türkiye sınırları . Koruma, Lisans, Yenileme , Devir. Bu süre, onar yıllık dönemler hâlinde yenilenebilir.


Patent, marka , tasarım karara itiraz. Faydalı model yıllık sicil kayıt işlemlerinde .

Bunun dışında marka yenilemesi de belirlenen Akit Taraflar için tek bir ücret ve tek bir taleple sağlanır. PEKYOLU markası kapsamında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar