18 Haziran 2019 Salı

Idata ankara telefon no

Idata ankara telefon no

Başvuru Saatleri Haftaiçi Kapalı. Pasaport Dağıtım Saatleri Pasaport kargo ile teslim edilir. Haritayı Göster Harita. Atatürk Bulvarı Ata Ap. E-posta adresi gizlenmiştir.


Idata ankara telefon no

Visacenter Hakkında. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem . Hollanda: HAFTAİÇİ . Data ofisleri nerelerdedir? Vize başvurunuz boyunca profesyonel destek alabileceğiniz telefon. Istanbul ( Harbiye) - Cumhuriyet Cad.


Görüşme gayet iyi ve olumlu idi. Bankoda görevli bayan bir sorun çıkınca. Remzi Oğuz Arık Mh. Büyükelçiliğin çalışma saatleri. Vizeofis, turistik ve ticari vize danışmanlık hizmeti, vize randevusu ve başvurusu yapma konusunda kolaylık sağlayan bir vize ofisidir.


Idata ankara telefon no

Kişi ikamet ve işlem çeşidine göre başvuru merkezi şehri değişebilmektedir. PASAPORT NUMARASI VEYA BAŞVURU NUMARASINA GÖRE ARAMA. Aşağıda belirtilen.


Konsolosluk size telefonla ulaşarak . DATA GENEL MÜDÜRLÜK. Tahsin Kahraman Cad. No : Ateşoğulları Apt. Ankara ⭐ , Çankaya Mah. Adres : Barbaros Mah.


Idata ankara telefon no

Elvan Altan idata ankara vize iÅ. Almanya ve İtalya ülkelerine gidebilmek için vize . Address: German Consulate General In Erbil, Iraq House No. NİN Adı Soyadı İşyeri no T. If you are planning to visit only the Federal Republic of Germany, and no other.


Schengen visa procedures through the Erbil idata office as of the date of 01.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar