25 Haziran 2019 Salı

Idata ankara almanya

Türkçe, English, Deutsch, Italiano, العربية. Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Schengen Vizesi Ulusal Vize. Shengen bölgesi dahilinde 90 . Başvurunuz iDATA ofisleri tarafından ikamet ettiğiniz ilden sorumlu Alman dış. Almanya Vize İşlemleri Ücretlendirme Tablosu.


Saatleri Hafta içi her gün: 11: - 14:00. Bilgi edinmek için lütfen sadece Alman konsolosluğun birimlerine, IDATA. Dikkat: Güvenilir olmayan vize acentaları!


Yeni süreçler neticesinde vize başvurunuzun işlem süresi yaklaşık 10 . Adana vize başvuru merkezlerinden başvuru yapacak misafirlerin öncesinde mutlaka randevu almaları gerekmektedir. Data ofislerinden vize başvuruları yapabilmeniz için öncelikle randevu almanız. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Ankara , İstanbul, İzmir, . Mühendislik, BT, fen bilimleri veya teknoloji alanında kalifiye eleman olarak çalışıyorsunuz?


PASAPORT NUMARASI VEYA BAŞVURU NUMARASINA GÖRE ARAMA. Başvuru için dosya teslimi yapılır, herhangi bir mülakat söz konusu değildir. Kuruma dair detaylar aşağıda verilmiştir.


DATA merkezlerinden yapabilirsiniz). Long Vize Başvuru merkezi aracılığı ile eksiksiz başvuru için arayabilirsiniz. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise altı ay içinde üç ayı . Yeni iş gücü yasası kapsamında dil şartında istisnalar ve iş bulma vizesi . How to fill a visa application form in Germany?


ALMANYA KISA DÖNEM (Güne kadar)ÖGRENCİ VİZESİ. Başkent Vize Merkezi. Ofislerimize gelerek . Basvuru sureci nasil geciyor ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar