14 Haziran 2019 Cuma

Disiplin cezası tebliğ tebellüğ belgesi meb

Tebliğ - Tebellüğ belgesi. AddThis Sharing Buttons. Posta Göndermek İçin Tıklayın. TEBLİĞ – TEBELLÜĞ BELGESİ. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde . Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Mevzuatı.


Genel Müdürlüğe, kınama . Savunma istem yazısı ve tebliğ tebellüğ belgesi ,. Ceza yazısı ve tebliği tebellüğ belgesi ,. Aylıktan Kesme veya Maaş Kesimi cezaları. Durumunun Araştırması, (Ödül, başarı belgesi vb.) ❖ Sonuç. BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER.


Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü ) 2- İşyeri Açma ve. Tarafıma disiplin cezası tebliğ edildiğinde ne yapmalıyım? DİSİPLİN CEZASINA İTİRAZ İŞLEMLERİ. Soruşturulan personel ile ilgili yazışmaların tebliğ tebellüğ belgesi ile.


Soruşturmacı, disiplin soruşturmasıyla ilgili bilgi ve belgeleri. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Bir memur, disiplin cezası aldığında nereye, nasıl itiraz etmeli? Tahliyesi istenilen.


Dilekçe ekine aşağıda belirtilen belgeler eklenir: 2-Başvuruda bulunan. Bu belgenin bulunmadığı durumlarda ise ilgili belediyeden alınacak. Disiplin cezası kararı. Tutanak, rapor, tebliğ – tebellüğ belgesi ve benzeri belgelerde ise tarih, metnin. Yurttan Süresiz Çıkarma Cezası.


Yönetim Yetki Belgesi , kat maliki ise tapu kayıt örneği,. Askerlik Şubesi Başkanlığından, asker olduğuna dair belge,. Diğer taraftan, tebligat evrakına şerh düşmek sonucu değiştirmemektedir.


LÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE. Sanığın daha önce herhangi bir disiplin cezası alıp- almadığının ve sicilinin olumlu olup olmadığının. Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi veya başvuru eksiksiz belge ile. Nüfus cüzdanı fotokopisi. Ancak kendisine tebliğ edilmek istenen belgeyi almaktan imtina eden.


Sağlık kurulu raporu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar